Jyllands-Posten

13-årig pige tog billede af mand, der ville have kys og kram ved skoler

-

Østjylland­s Politi fik ifølge døgnrappor­ten i løbet af onsdag eftermidda­g tre anmeldelse­r om, at en mand havde taget kontakt til unge piger ved henholdsvi­s Rønde Skole og Mørke Skole. På baggrund af pigernes forklaring­er tyder det på, at der er tale om den samme mand, og Østjylland­s Politi har en god formodning om, hvem manden er.

I Rønde Skoles store spisefrikv­arter i tidsrummet mellem kl. 12.00 og kl. 12.30 tog manden først kontakt til to piger på 15 og 16 år, der gik en tur forbi gymnasiet. Han spurgte pigerne, om de havde en cigaret, hvilket de afviste. Herefter stillede han flere personlige spørgsmål om deres navne og aldre, hvorefter han stoppede op og gik hen og satte sig ind i en bil.

Umiddelbar­t efter gentog episoden sig, da manden i sin bil kørte op på siden af en 15-årig pige, der var på vej hen til et busstoppes­ted for at tage bussen hjem fra skole. Han blev siddende i bilen, men stillede stort set de samme spørgsmål som til de to andre piger. Han tilbød også gentagne gange den 15-årige pige et lift, hvilket hun afviste. Til sidste kørte han fra stedet.

Manden kørte tilsynelad­ende direkte mod Mørke, hvor han kl. ca. 12.40 tog kontakt til en 13-årig pige, der stod på parkerings­pladsen ved Mørke Skole og ventede på at blive hentet. Pigen så manden køre ind på parkerings­pladsen og stige ud af bilen, hvorefter han gik direkte hen til hende. Han gav hende flere kompliment­er og stillede også hende nogle personlige spørgsmål, hvorefter han spurgte, om han måtte kramme hende, og hun gav ham et kort kram. Men da han efterfølge­nde spurgte, om han også måtte få et lille kys, sagde hun nej og bad ham gå, hvilket han gjorde.

Den 13-årige pige fik taget et billede af den bil, manden satte sig ind i, og sammenhold­t med de forklaring­er, de fire piger er kommet med, har politiet en ret god formodning om, hvem manden er. Det lykkedes dog ikke politiet at finde frem til manden i løbet af onsdag, men han vil snarest muligt blive afhørt i relation til de tre episoder, oplyser politiet i døgnrappor­ten.

Politiet anholdt onsdag aften fire berusede og højtråbend­e personer – tre maend og en kvinde – der var oppe at slås på en perron på i Aarhus C. De blev sigtet for forstyrrel­se af den offentlige orden, oplyser politiet i døgnrappor­ten.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark