Jyllands-Posten

Gennembrud i forsvaret:»Jeg har ikke vaeret i tvivl om mine evner«

Thomas Kristensen er blevet fast mand i AGF’s centrale forsvar. Han var ikke i tvivl om, at han nok skulle gribe chancen, da han fik den.

- BENJAMIN LILLELUND benjamin.lillelund@jp.dk

Han har vaeret et af de få lyspunkter i AGF de seneste måneder. For mens klubben har tabt den ene kamp efter den anden, hvilket har resulteret i, at cheftraene­r David Nielsen efter saesonen er fortid i klubben, har Thomas Kristensen gjort sit indtog i det centrale forsvar.

Den 21-årige spiller fra Galten har i de seneste ni kampe startet inde i syv af dem. Det er endda, selv om han før nedrykning­sspillet kun havde fået indhop i tre kampe og endda slet ikke vaeret i truppen i størstedel­en af grundspill­ets kampe.

Men nu er han altså blevet fast bestand i startopsti­llingen.

»Det har vaeret en forløsning, men det er ikke nok med spilletid: Jeg har også skullet saette mig på pladsen. Vi er dog mange gode stoppere, så der har vaeret hård konkurrenc­e om pladserne, men det har vaeret dejligt at vise folk, hvad jeg kan. Jeg har ikke vaeret i tvivl om mine evner,« siger Thomas Kristensen.

»Jeg har slet ikke vaeret overrasket over, at jeg er gået ind på holdet fast, selv om det ikke er noget, man bare lige gør. Jeg skulle bare praestere, da jeg fik muligheden, og det har jeg gjort. Jeg var sikker på, at jeg nok skulle klare det, for jeg har en stor tro på egne evner. Hvis jeg bevarer koncentrat­ionen, skal det nok gå fint.«

Jeg var sikker på, at jeg nok skulle klare det, for jeg har en stor tro på egne evner. THOMAS KRISTENSEN

Bump på vejen

Hvor kommer din store selvtillid fra?

»Den kommer af, at jeg i min karriere har vaeret ramt af nogle bump. Det har hjulpet mig sindssygt meget, så jeg nu bare tager tingene, som de kommer,« siger han.

Thomas Kristensen forklarer selv, at han »ikke altid har vaeret en spiller, som holdet har troet på«. Med egne ord var han på ungdomshol­dene altid blandt de bedste, men ikke en spiller, der fik en profession­el kontrakt som 15årig.

Derfor skiftede han i de tidlige teenageår til Lyseng for at

 ?? ?? Thomas T. Kristensen har i krisetiden bidt sig ind på AGF-holdet. Foto: Jens Dresling
Thomas T. Kristensen har i krisetiden bidt sig ind på AGF-holdet. Foto: Jens Dresling

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark