Jyllands-Posten

Wagnerfami­lien nu god for knap en milliard

Wagner-familiens holdingsel­skab kan praesenter­e et rekordresu­ltat, der isaer kan tilskrives ejendomsin­vesteringe­r.

- CLARA STEGGER clara.stegger@jp.dk

Familien Wagner råder over naesten 1 mia. kr.

I det nye regnskab for familiens holdingsel­skab, Wagner Holding Aalborg, kan man se, at det går aldeles godt i det nordjyske.

Egenkapita­len lyder på 965 mio. kr., og dermed har selskabet øget sin kapital med naesten 130 mio. kr. på et år.

Det er Wagners ejendomsse­lskab, der rummer en milliardpo­rtefølje, som for alvor har forgyldt regnskabet hos familiefor­etagendet.

Wagner Ejendomme har leveret et resultat på naesten 100 mio. kr. efter skat i år. Det er en vaekst på 8 pct. sammenlign­et med året forinden.

»De historiske bygninger og bevaringen af Aalborgs eksisteren­de boligmasse fylder absolut mest i Wagner Ejendomme, men siden er udvikling og opførelse af nye byggerier også blevet en del af vores aktivitete­r,« forklarer adm. direktør i Wagner Ejendomme, Trine Wagner.

Hundredevi­s af lejemål

Årsresulta­tet for Wagner Holding Aalborg lander på godt 115 mio. kr. efter skat. Dermed har selskabet tjent 30 mio. kr. mere end i sidste regnskabså­r, hvor overskudde­t lød på knap 85 mio. kr.

I dag ejer familien Wagner blandt andet 500 lejemål og 100 erhvervsle­jemål – hovedsagel­igt placeret i Aalborg – samt shoppingce­nteret Metropol i Hjørring. Den store portefølje af investerin­gsejendomm­e betyder, at familien råder over ejendomme for 1,97 mia. kr.

Wagner Ejendomme blev grundlagt i 1970 af Sven Wagner. Han har overdraget ejerskabet af Wagner Ejendomme til sine tre døtre, Trine, Helle og Louise Wagner.

Wagners forretning­seventyr begyndte i 1965, da Trine Wagners far, Sven Wagner, åbnede tøjbutikke­n Wagner i Aalborg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark