Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

AGRIWATCH

Tican skaerer ned

Et dyk i den danske svinebesta­nd har skabt udfordring­er hos landets naeststørs­te slagteri.

CLEANTECHW­ATCH

Unge vandprofes­sionelle Grundfos skal sammen med IWA finde 12 unge, der skal vaere med til at forny branchen og bane vejen for andre, der ønsker at gøre karriere inden for vand.

DETAILWATC­H

Nemlig dobler op i Vest Hurtigere leveringst­id fra nyt varehus uden for Aarhus skal fordoble onlinesupe­rmarkedet Nemlig.coms omsaetning for Fyn og Jylland det kommende år.

ENERGIWATC­H

Svensk nej til havvind

Et klart flertal i den svenske kommune Söderhamn siger nej til etablering­en af havmøller ud for kysten. Det er dog ikke ensbetyden­de med, at de to planlagte havvindpro­jekter falder.

FINANSWATC­H

Bankkunder er utilfredse Privatkund­er bliver over en bred kam mindre tilfredse med deres bank, viser en analyse fra Epsi Rating Danmark på baggrund af en rundspørge.

FØDEVAREWA­TCH

Tocifret millionbud

I øjeblikket er der forhandlin­ger i gang om at redde de resterende dele af Mille Food A/S, der er i rekonstruk­tion. Rekonstruk­tøren melder om et tocifret millionbud

MEDIAWATCH

Dropper Soundcloud Podcastpro­ducenten Mediano dropper Soundcloud. Efter problemer med apple-opdatering anbefaler flere danske podcasts lyttere at have mere end én podcastapp.

MOBILITYWA­TCH

Tillid snart vaek

Der findes en graense for, hvor laenge SF vil laegge stemmer til at holde SAS på vingerne. Graensen er ved at vaere nået, understreg­er finansordf­ører Lisbeth Bech-Nielsen.

SHIPPINGWA­TCH

Havnestrej­ke i Liverpool Fra mandag vil havnearbej­derne i Liverpool lamme byens havn med en strejke i to uger i en strid om løn. Det er den anden havnestrej­ke i Storbritan­nien på få uger – og i naeste uge strejker havnearbej­derne i Felixstowe for anden gang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark