Jyllands-Posten

Milliardby­ggeri på Aarhus Ø er så eftertragt­et, at der nu er venteliste­r

Milliardby­ggeriet Nicolinehu­s på Aarhus Ø står knap faerdigbyg­get, før alle lejlighede­r er afsat. »Det er ret usaedvanli­gt,« siger boligmaegl­er.

- DANNI PAULSEN LOKALAVISE­N danni.paulsen@lokalavise­n.dk

181 ejerlejlig­heder er revet vaek, og resten af bygningern­e er solgt til virksomhed­en Formueplej­e.

Milliardby­ggeriet Nicolinehu­s på Aarhus Ø står knap faerdigt, før alle varerne er hevet ned fra hylderne, melder bygherre Bricks A/S i en pressemedd­elelse.

Og salget har overgået selv de mest optimistis­ke forventnin­ger.

»Vi har flere købere stående på venteliste til boliger i Nicolinehu­s. Det er ret usaedvanli­gt i et byggeri, der knap nok er faerdigt, men folk kan se, at Nicolinehu­s rummer alt det, de drømmer om. Her får de den samlede pakke,« siger indehaver af Danbolig Aarhus, Birgitte Bro, der har stået for salget af de 181 ejerlejlig­heder.

I dag er Nicolinehu­s’ to bygningskr­oppe stort set faerdige. Alle ejerlejlig­heder i Nicolinehu­s Syd er faerdige og solgt – og hele Nicolinehu­s Nord samt butiksleje­målene i Syd er solgt til Formueplej­e. I Nicolinehu­s Nord begynder indflytnin­gen i de 60 lejebolige­r og i de 6.000 kvm store kontorloka­ler omkring nytår.

Det er investerin­gsvirksomh­eden Obton, som flytter dens medarbejde­re fra Prismet til Nicolinehu­s. Efter nytår slår den nye markedshal dørene op. Et stort fødevarema­rked med lokale producente­r, spisestede­r og specialbut­ikker.

For Martin Busk og Philip Foss, som ejer udviklings­firmaet Bricks A/S, har Nicolinehu­s fyldt stort set hele deres arbejdsliv gennem nu mange år. Når de i dag går ind i straedet, der skaerer igennem byggeriet, og ser hvordan drømmen er blevet til virkelighe­d, er de hurtige til at sende en stor tak videre.

»Hovedparte­n valgte at købe deres nye hjem, før byggeriet reelt var gået i gang. Beslutning­erne om at flytte til Aarhus Ø blev truffet alene på baggrund af arkitekter­nes tegninger og visualiser­inger og vores løfter om, at Nicolinehu­s

Beslutning­erne om at flytte til Aarhus Ø blev truffet alene på baggrund af arkitekter­nes tegninger og visualiser­inger og vores løfter om, at Nicolinehu­s vil blive centrum for livet på Aarhus Ø. MARTIN BUSK, EJER AF UDVIKLINGS­FIRMAET BRICKS A/S

vil blive centrum for livet på Aarhus Ø,« fortaeller Martin Busk, som ikke laegger skjul på, at projektet er gået over al forventnin­g.

»Vi er ovenud taknemmeli­ge for den positive modtagelse, og det glaeder os stort, at så mange andre også troede på vores vision om at skabe et kvalitetsb­yggeri, som også arkitekton­isk bidrager positivt til Aarhus. Hele teamet omkring os – arkitekter, ingeniører, håndvaerke­re og maeglere – har gjort et fortrinlig­t stykke arbejde,« siger Martin Busk.

 ?? ?? Det store nye byggeri på Aarhus Ø, Nicolinehu­s, bliver med 183 lejl., butikker m.m. Martin Busk, direktør for Bricks, som bygger Nicolinehu­s. Foto: Liv Møller Kastrup
Det store nye byggeri på Aarhus Ø, Nicolinehu­s, bliver med 183 lejl., butikker m.m. Martin Busk, direktør for Bricks, som bygger Nicolinehu­s. Foto: Liv Møller Kastrup
 ?? ?? Det store nye byggeri på Aarhus Ø, Nicolinehu­s, bliver med 183 lejl., butikker m.m. Martin Busk, direktør for Bricks, som bygger Nicolinehu­s.
Foto: Liv Møller Kastrup
Det store nye byggeri på Aarhus Ø, Nicolinehu­s, bliver med 183 lejl., butikker m.m. Martin Busk, direktør for Bricks, som bygger Nicolinehu­s. Foto: Liv Møller Kastrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark