Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Ny hvidvask-vejledning En ny vejledning skal sikre, at advokater ikke uforvarend­e kommer til at medvirke til hvidvask, siger formanden for Advokatråd­et. Han afviser, at advokatbra­nchen er dårlig til at advare om hvidvask, selvom antallet af underretni­nger var rekordlavt i 1. halvår.

AGRIWATCH

Emmelev ligger stille Emmelev har ikke produceret rapsolie og rapskager, siden en omfattende brand lagde produktion­en ned for tre uger siden. Udsigterne til at genoptage produktion­en er stadig ukendte.

DETAILWATC­H

Skepsis i Salling og Coop Salling og Coop er tilbagehol­dne over for ubemandede butikker, som testes af flere aktører lige nu. »Det vil ikke aendre markedet,« vurderer en Coop-direktør.

ENERGIWATC­H

Milliardin­vestering Elkem, Hydro og Altor foretager gennem selskabet Vianode en investerin­g på omkring 2 mia. n.kr. i en norsk fabrik, der skal levere baeredygti­ge materialer til batterier.

FØDEVAREWA­TCH

Gram Slot udvider igen For fjerde gang i år udvider Gram Slot, der har Rema 1000 i ejerkredse­n, produktion­en med nyt opkøb af jord.

ITWATCH

EG bliver i Ukraine Softwarevi­rksomheden EG har 20 medarbejde­re i Odesa, som flere gange har vaeret ramt af missilangr­eb. De bliver, men overvejer at droppe fysisk kontor.

MEDWATCH

Medicinrob­ot sparer tid Medicinrob­otter kan lette arbejdsbyr­den og minimere fejlmedici­neringen i sundhedsva­esenet, lyder det fra selskabet bag robotten, Medimismar­t og Dansk Industri.

MOBILITYWA­TCH

SAS klar til udbud

Om tre års tid skal Danmark have sin første fossilfri indenrigsr­ute ifølge regeringen­s nye luftfartsu­dspil. SAS melder sig allerede nu ind i feltet af bydere på ruten.

SHIPPINGWA­TCH

Shanghais havn er størst Shanghai er stadig verdens største containerh­avn med Singapore på en andenplads.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark