Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

AGRIWATCH

Tredje opkøb i år

Biogas er populaert som aldrig før. DBC Invest følger trop og skyder for tredje gang i 2022 et ikke oplyst millionbel­øb efter et nordjysk anlaeg.

DETAILWATC­H

Uforberedt modebranch­e Den danske modeindust­ri har langtfra forstået den »kaempe udfordring« og »kulturfora­ndring«, EU’s strategi for baeredygti­ge og cirkulaere tekstiler fra marts vil kraeve af dem, vurderer modeforske­r Else Skjold.

FINANSWATC­H

Sparerunde hos Klarna Den svenske fintechkon­cern Klarna vil som led i en sparerunde skille sig af med knap 100 ansatte, bekraefter Klarna over for det svenske erhvervsme­die Dagens Industri.

FØDEVAREWA­TCH

Dagrofa løber fra aftaler Dagligvare­koncernen Dagrofa oplyser i et brev sendt til leverandør­er, at man på grund af stigende energipris­er vil betale mindre for allerede indgåede aftaler.

ITWATCH

Ny chef i Queue-it Jesper Essendrop ønskede at prøve kraefter med at arbejde i en aegte, global virksomhed, og derfor takkede han ja til jobbet som ny adm. direktør i Queue-it.

MEDIAWATCH

Snap indtager Danmark Selskabet bag Snapchat, Snap Inc., rykker nu ind på dansk jord og åbner et kontor i København. Det har et dansk team på plads, som skal hjaelpe virksomhed­er med videoannon­cering og AR.

MOBILITYWA­TCH

Skruer ned for varmen Fragtselsk­abet Danske Fragtmaend skruer temperatur­en på sine kontorer ned til 19 grader pga. stigende energipris­er.

SHIPPINGWA­TCH

Forsinket omstilling Skibsfarte­ns grønne omstilling kan blive forsinket pga. energikris­en, forudser formand for stor shippingko­ncern.

ENERGIWATC­H

Milliardre­gning

Ifølge skattemini­steren vil det umiddelbar­t koste statskasse­n 8,4 mia. kr. alene naeste år, hvis elafgiften for private husholdnin­ger saenkes til EU’s minimumsta­kst.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark