Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Ny formand

Jesper Rothe, advokat og partner i Bech-Bruun, er valgt som ny formand for brancheorg­anisatione­n Danske Advokater, hvor han har siddet i bestyrelse­n i de seneste fire år.

AGRIWATCH

Dalende tillaeg

Danish Crowns leverandør­er af OUA-grise er udfordret af slagteriet­s nedadgåend­e tillaeg.

CLEANTECHW­ATCH

HCS i stiv modvind Renovatøre­n har i strid med sin kontrakt med Bofa meddelt, at den ikke bliver klar til at indsamle bornholmer­nes affald til november.

DETAILWATC­H

Sparer på produktion­en Køkkenfirm­aet Hanstholm Køkken har lukket produktion­en tre dage om ugen og slukket for natlyset i butikkerne for at spare på elregninge­n.

ENERGIWATC­H

Shell traekker sig Oliegigant­en traekker sig fra to irske flydevinds­projekter på samlet 2,65 GW.

FINANSWATC­H

Skruer op for rente Landets yngste bank, Kompasbank, skaerper konkurrenc­en og tilbyder et nyt produkt, hvor kunder får 4 pct. i rente på indlån ved binding i 36 måneder.

FØDEVAREWA­TCH

Vil skabe nyt marked Norcod har fået hul på produktion­en af torsk og vil udbygge antallet af lokationer for at ramme den europaeisk­e detail- og restaurant­scene.

ITWATCH

Skal øge vaeksten Eksisteren­de investorer skyder 20 mio. kr. i det fynske softwarese­lskab Umbraco, som bl.a. skal gå til at saette yderligere skud i den amerikansk­e forretning.

MEDIAWATCH

Ny kontrakt for DR

Den 1. okt. traeder en ny public service-kontrakt i kraft. Fremover vil DR bl.a. kunne tilbyde populaere udenlandsk­e biograffil­m og tv-serier på sin streamingt­jeneste.

MOBILITYWA­TCH

Køber op i Holland

Den danske transportø­r Ancotrans har købt et mindre hollandsk transports­elskab, der siden 1975 har opbygget en forretning med fokus på kølecontai­nere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark