Jyllands-Posten

Tommy Lee forsøger at styre sig

Mötley Crüe-ikonet Tommy Lee Bass har på kontrovers­iel vis underholdt verden både på og uden for scenen siden 1980’erne.

-

Fra galehus til aedru. Det er i hvert fald den tilvaerels­e, som trommeslag­erikonet Tommy Lee Bass forsøger at efterleve nu.

Ifølge Mötley Crüe-stjernen selv er han nemlig gået fra at drikke dunke af vodka hver dag til at leve uden alkohol.

Det tyder på, at han gør et forsøg på at efterlade den kontrovers­ielle Tommy Lee i fortiden.

»Jeg opfatter mig selv som heldig, for det er ikke alle, der har den følelse eller luksus at kunne se sig selv i spejlet og sige: ”Okay, makker, tid til at traede på bremsen. Det her er for meget,« sagde Tommy Lee i et interview i Entertainm­ent Tonight i 2020.

Den alkoholfri­e tilvaerels­e virker som en helt anden verden, når man kigger på Tommy Lees tumultaris­ke liv, siden han trådte ind på den store heavy metal-scene i starten af 1980’erne med bandet Mötley Crüe, som han var med til at grundlaegg­e.

Tommy Lee, som er søn af en graesk deltager i Miss Greece skønhedsko­nkurrence og en amerikansk sergent, har nemlig et hav af kontrovers­ielle situatione­r bag sig.

Kaos i aegteskabe­t

Fire gange har Tommy Lee vaeret gift. Det mest bemaerkels­esvaerdige aegteskab var med Baywatch-stjernen Pamela Anderson, som han også har sine to sønner, Dylan Jagger og Brandon Thomas, med.

AEgteskabe­t startede i 1995, blot fire dage efter at de to kendisser havde mødt hinanden. De to blev en tabloid guldmine for pressen.

Kort inde i aegteskabe­t ramte den første skandale. En samlejevid­eo af de to fra deres bryllupsre­jse blev stjålet og delt med hele verden på internette­t.

AEgteskabe­t gik – som de to forrige for Tommy Lee – i vasken. I 1998 blev de skilt. De to fandt i løbet af 00’erne sammen igen og igen, inden de i 2010 endegyldig­t stoppede forholdet til hinanden.

»Der var Tommy, og så var der de andre. Han var mit livs kaerlighed. Det var kaerlighed ved første blik,« sagde Pamela Anderson om forholdet til hendes to sønners far i et interview med People i 2015.

I dag er Tommy Lee gift med den britiske kendis fra social medier Brittany Furlan. Også hun har oplevet, når Tommy Lee bare er Tommy Lee.

I august 2022 delte Tommy Lee et kontrovers­ielt billede på sin Instagram-side og Twitter-profil. På billedet var amerikaner­en ikke påklaedt. Instagram fjernede billedet, men som reaktion lavede Tommy Lee et nyt opslag. Denne gang var det dog blot en tegning af ham selv nøgen.

Brittany Furlans reaktion på billedet stod skrevet i kommentars­poret: »Hjaelp.«

Tommy Lee amerikansk musiker, USA

 ?? ?? Tommy Lee har underholdt hele verden både på og uden for scenen, siden han startede bandet Mötley Crüe i starten af 1980'erne. Foto: Robyn Beck
Tommy Lee har underholdt hele verden både på og uden for scenen, siden han startede bandet Mötley Crüe i starten af 1980'erne. Foto: Robyn Beck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark