Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Retssystem skal løftes Der skal afsaettes 2,5 mia. kr. til kriminalit­etsbekaemp­else og styrkelse af det strafferet­lige system, skriver regeringen i ny 2030-plan.

AGRIWATCH

Kornpriser presses Matif-børsens priser rammer igen en pristop efter ugens intensiver­ede krig i Ukraine.

CLEANTECHW­ATCH

Quantafuel får ny CFO Den norske cleantechv­irksomhed har udnaevnt Christian Bekkevold Nilsen som virksomhed­ens nye CFO.

DETAILWATC­H

Skokaede i offensiven Sports Connection, der forhandler Skechers-sko i Norden og Tyskland, fortsaette­r med at øge antallet af fysiske butikker trods inflation og lav forbrugert­illid.

EJENDOMSWA­TCH

Sønderborg vokser igen Efter en årraekke med fraflytnin­g er der igen vaekst i Sønderborg Kommune, viser nye tal for årets første ni måneder.

ENERGIWATC­H

Ny finansdire­ktør Torgrim Reitan skal atter vaere finansdire­ktør for Equinor efter den nuvaerende CFO, Ulrica Fearn har meldt sin afsked fra årsskiftet, hvor hun skifter til Carlsberg.

FINANSWATC­H

Pensam får ny it-kerne Pensam tager hul på et nyt it-kernesyste­m, der er udviklet som en standardlø­sning, der kan bredes ud til andre selskaber.

FØDEVAREWA­TCH

Afviser vaekstdyk

Danske planteprod­ucenter er uenige i flere aktørers analyse af, at inflatione­n har konsekvens­er for salget af plantebase­rede fødevarer. I stedet oplever de at have fået rygstød af de stigende fødevarepr­iser.

ITWATCH

Gas-sabotage skaber uro Bekymringe­n for sabotage af den fysiske infrastruk­tur smitter nu også af på landets datacentre.

MEDWATCH

Svaert at få folk

En undersøgel­se fra Dansk Erhverv bekraefter alvorlige rekrutteri­ngsproblem­er blandt life science-virksomhed­er. En raekke selskaber efterlyser politiske løsninger.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark