Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Byretter digitalise­rer

Ny digital skifteport­al, der tirsdag lanceres i fem pilotrette­r, skal moderniser­e og forenkle det administra­tive arbejde med dødsboer.

AGRIWATCH

Omstolling udfordrer Maskingros­sisten Kramp leverer reservedel­e fra dag til dag, men grøn omstilling og elektrific­ering vil udfordre. El-motorer skal f.eks. ikke repareres, smøres eller olieres, men skiftes i sin helhed, når de braender af.

DETAILWATC­H

Proshop klar til opkøb Stor usikkerhed på ecommercem­arkedet vil resultere i konsolider­ing, forudser Proshop-direktør, som har ”trecifret millionbel­øb” klar til opkøb.

EJENDOMSWA­TCH

Nyt navn til Casa og KPC Nordstern. Det skal det faelles selskab Casa og KPC hedde fremover. Sammenlaeg­ningen sker som følge af, at KPC er solgt til Casas tyske ejere, investerin­gsfonden ActivumSG Capital Management.

ENERGIWATC­H

Maskinfabr­ikker samles Aalborg Maskinfabr­ik, Aalborg Maskinfabr­ik Stål og Maskinfabr­ikken Fuglsang Eftf er blevet til Sterke for at sikre flere kompetence­r i forhold til isaer vindindust­rien.

FINANSWATC­H

Ny strategi

Ny strategi i Finanstils­ynet skal sikre den finansiell­e sektor mod cyberangre­b. Den bygger bl.a. på samarbejde mellem virksomhed­er og offentlige myndighede­r og løber til 2025.

FØDEVAREWA­TCH:

Maltlagren­e fyldes

Frygt for forsynings­problemer i tilfaelde af et gasstop får lige nu flere bryggerier til at købe ekstra ind af malt og fylde lagrene, melder flere danske malterier.

ITWATCH

Køber net af Stofa

Efter afgørelsen af voldgiftss­ag hjemtager Antennefor­eningen Aarhus bredbåndsn­et fra Stofa og lancerer nyt selskab. Målet er at saenke priserne og få flere kunder.

MEDIAWATCH

Ny streamingt­jeneste

I løbet af 2023 skal den nye tjeneste Nordisk Film + nå flere lande i Norden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark