Jyllands-Posten

Kun én ting fyldte for den iltre AGF-traener efter sent nederlag

Der var mange positive aspekter at tage med for AGF trods nederlaget i Parken, men traener Uwe Rösler ville kun tale om én ting.

- ALEXANDER THORUP alexander.thorup@jp.dk

Én sejr i de seneste fem superligak­ampe.

Det er faktum for AGFmandska­bet efter en god saesonstar­t, der trods de seneste runders resultater betyder, at aarhusiane­rne ligger nummer fem i en yderst taet superliga, hvor der ikke er langt fra top til bund.

Søndag blev det til et aergerligt 1-0-nederlag til FC København i Parken på et sent mål af indskifted­e Lukas Lerager. AGF dominerede FCK i første halvleg og var også taettest på et føringsmål, men efter pausen tabte holdet momentum og var voldsomt udfordret, når hjemmehold­et formåede at isolere Mohamed Daramy med Thomas Kristensen i forsvaret.

Midtbanean­ker Nicolai Poulsen var mere end tilfreds med praestatio­nen i Parken, men aergrede sig over, at det ikke blev til point.

»Vi snakkede i omklaednin­gsrummet efter kampen om, at det skulle have vaeret i dag. FCK var ikke prangende på nogen som helst måde, og det skulle vi have straffet. Når vi ikke formår det, kan vi ikke vaere tilfredse,« sagde en fattet Nicolai Poulsen efter kampen.

Han haefter sig isaer ved forsvaret, som holdt profiler som Andreas Cornelius og Viktor Claesson fra fadet.

»Vi formår at holde FCK nede på et lavt antal chancer og ikke mange store chancer. Det er kun Mohamed Daramy, der i små glimt får vist, hvor god en spiller han er, og vi formår heller ikke at daemme op for ham ved målet.«

Mangler kynisme

AGF gik ind til den netop overståede landsholds­pause med en 3-1-sejr over AaB, men kigger man isoleret set på de seneste fem superligak­ampe, har holdet tabt fire af de seneste fem til blandt andet AC Horsens og FC Nordsjaell­and.

Nicolai Poulsen mener dog ikke, at de fire nederlag i fem kampe skal ses som en dårlig periode for holdet, men i stedet som enkeltståe­nde tilfaelde.

»Jeg synes, man skal tage hver kamp for sig. I mange kampe har vi vaeret gode, men i sidste ende måske manglet noget kvalitet og kynisme i begge felter, som har betydet noget i de kampe, der lige så godt kunne tippe vores vej. Det ser selvfølgel­ig ikke godt ud på papiret, når man har tabt fire af fem mulige, men vi ved, at der også ligger andre tal bag de kampe.«

Rasende tysker

Omvendt havde hans traener Uwe Rösler ikke meget konstrukti­vt at sige efter 1-0-nederlaget i Parken. Han haeftede sig isaer ved situatione­n omkring FCK’s sejrsmål, hvor han i kraftige vendinger rasede over kampens VAR-dommere, som han vil have til at forklare, hvorfor de ikke dømte frispark på Sigurd Haugen i opspillet til Lukas Leragers mål.

»Vi er som hold virkelig vrede over ... Jeg ved ikke, hvorfor vi har VAR ...,« indledte han sit flere minutter lange vredesudbr­ud med.

»Jeg kan godt tage et nederlag og ønske modstander­en tillykke. Intet problem.

Men jeg har meget svaert ved at tabe en kamp på den måde. Jeg forventer, at der vil vaere en konsekvens for VAR-dommerne, og at de forklarer os i AGF, vores spillere og fans, hvorfor de ikke giver frispark i situatione­n,« lød det fra Uwe Rösler.

I har tabt fire af de seneste fem kampe. Hvad er det, der tilsynelad­ende ikke fungerer for tiden?

»Undskyld mig. Prøver du at gøre mig vred nu? Har du set, hvordan vi spiller? Tak, tak,« rasede den vrede tysker videre, før han igen selv drejede samtalen over på den føromtalte situation.

Jeg behøver ikke at sige mere, for vi kører rundt i ring. Jeg sagde, jeg er vred. UWE RÖSLER, AGF-TRAENER, EFTER NEDERLAGET TIL FCK

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark