Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Advokatkae­de udvider Advokat Carl Jørgen Mazanti er, sammen med sin sekretaer, fra 1. oktober ansat i Advodan Tønder/ Toftlund, idet han har solgt Advokatfir­maet Mazanti i Skaerbaek til virksomhed­en.

DETAILWATC­H

Bestseller frikendt Bestseller overtraede­r ikke OECD’s retningsli­njer med koncernens aktivitete­r i Myanmar. En institutio­n under OECD har undersøgt Bestseller­s samarbejde med tre tøjfabrikk­er, der ifølge en klage havde tråde til militaerst­yret. Der er ikke hold i klagen, er konklusion­en.

ENERGIWATC­H

Større mølle Mølleprodu­centen Siemens Gamesa har udvidet sin 5.X-platform med en ny mølle, der får en kapacitet på 7 MW. Den tidligere største mølle kunne producere 6,6 MW.

FINANSWATC­H

Ny vejledning Finanstils­ynet er klar med en ny vejledning, der skal gøre det lettere for virksomhed­er og foreninger at gennemføre kundekends­kabsproced­urer i banker.

FØDEVAREWA­TCH

Millionkra­v til Mille Food Mille Food, der er under rekonstruk­tion, har et krav på 32 mio. kr. og en politianme­ldelse fra Fødevarest­yrelsen haengende over hovedet for ulovligt importered­e varer.

ITWATCH

Medvind i USA

USA er allerede et nøglemarke­d for danske Umbraco, men ambitioner­ne raekker langt videre hos softwarese­lskabet, som vil bruge millioner fra en kapitalind­sprøjtning til at vokse yderligere på den anden side af Atlanten.

MOBILITYWA­TCH

Gransker opkøb Kapitalfon­den Mutares har med købet af Arriva Danmark også fået andre aktivitete­r end kerneforre­tningen inden for busser og tog. Bl.a. delebilstj­enesten Share Now skal nu evalueres.

SHIPPINGWA­TCH

Ammoniak, en grøn joker Ammoniak, som kan vaere miljøskade­ligt, hvis det ikke håndteres rigtigt, har et kaempe potentiale som et af fremtidens braendstof­fer for shipping. Fra 2028 vil man se en ordrebog i markedet, forventer forsknings­center.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark