Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Telefonern­e er blevet stille hos boligadvok­ater Der bliver solgt faerre boliger, og det kan maerkes i advokatkon­torerne. »Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kgs. Nytorv,« siger Mette Krog med egen forretning i den sjaellands­ke by Borup.

AGRIWATCH

Tilladelse savnes Andels-Kartoffelm­elsfabrikk­en Danmark (AKD) er stadig på listen over ikke-beskyttede gaskunder. Formand fortaeller, at man er klar til at skaere halvdelen af gasforbrug­et vaek, men mangler tilladelse fra myndighede­rne.

ENERGIWATC­H

Finsk ordre

Den tyske mølleprodu­cent Nordex skal levere 100 MW til Finlands største vindproduc­ent, Exilion, der skal bruge de i alt 17 møller til to vindprojek­ter.

FØDEVAREWA­TCH

Fødevarebr­anche kraever løsninger på energikris­e Brancheorg­anisatione­n FødevareDa­nmark peger på energien som en af de største barrierer lige nu. Her skal politikern­e saette ind med konkrete løsninger til et traengt erhvervsli­v, lyder opfordring­erne i forbindels­e med det kommende valg.

ITWATCH

Peytz-køber fastholder strategi

Krise eller ej. Køberen af danske Peytz, det hollandske IO, fortsaette­r ufortrøden­t med at lede efter opkøbsemne­r i det danske it-marked.

MEDIAWATCH

Vi Unge er fortid på print »Vi Unge skal eksistere i den kontekst og i den praemis, der er nutiden,« siger adm. direktør i Aller Media om, at Vi Unge nu skal vaere 100 pct. digitalt efter knap 60 år som printmagas­in.

MOBILITYWA­TCH

Lange udsigter

Det vil tage tid for Motorstyre­lsen at rette op på en raekke fejlbehaef­tede afgiftsopk­raevninger, som Rigsrevisi­onen har udtalt skarp kritik af. Sagen koster staten et millionbel­øb.

SHIPPINGWA­TCH

Rederier køber skibe Containerr­ederierne køber stort ind af nye skibe, selv om fragtmarke­det har toppet. Resultatet kan blive overkapaci­tet, vurderer analysehus­et Alphaliner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark