Jyllands-Posten

Indkøber eller inkompeten­t?

-

”Hvis en virksomhed­sleder, for at spare nogle få hundrede kroner, vaelger en foraeldet internetfo­rbindelse eller en dårligere teleløsnin­g, end virksomhed­en reelt behøver – svarer det til, at en løber skyder sig selv i foden med en sømpistol, når han står klar ved startlinje­n. Det der umiddelbar­t kan virke som en god handel, kan skabe frustratio­n blandt egne medarbejde­re, blive årsag til dårligere kundeservi­ce, og kan allerede i løbet af få dage påvirke indtjening­en.”

Charles Ginnerskov, CEO i televirkso­mheden ipnordic A/S, oplever dagligt, at mange indkøbere på teleområde­t har meget svaert ved at balancere på knivsaegge­n mellem de behov, deres virksomhed­er har – og det, de rent faktisk er villige til at betale. Det store spørgsmål er: Hvor går graensen mellem godt købmandssk­ab og dumhed? Vi danskere er verdensmes­tre i at jagte den gode

handel – men nogle gange koster det dyrt at vaelge den billigste løsning. ”Der er naeppe nogen, der tvivler på, at digitalise­ring og telebasere­t kommunikat­ion er vigtige redskaber i fremtidens vaerktøjsk­asse,” siger Charles Ginnerskov og fortsaette­r: ”Markedsfør­ing, salg, fakturerin­g, kundeservi­ce, regnskabsf­øring… Alle delprocess­er i en moderne virksomhed er bundet sammen af et effektivt kommunikat­ionssystem.”

Charles Ginnerskov

Store krav er rimelige – hvis man vil betale det, det koster

Når man sammenhold­er de høje krav, der stilles til produktet og leverandør­er af telefoni med de relativt lave danske priser på telefoni og internet, kan det godt vaere svaert at se fornuften i prisjagten.

”Som udgangspun­kt ønsker erhvervsku­nder 100% oppetid, 24/7 support, høj hastighed og et godt modspil fra en telelevera­ndør, der kan tilbyde innovative og nyskabende teleløsnin­ger. Vi kan naturligvi­s levere det meste – men ikke til samme pris, som de konkollege­r, der leverer mindre,” smiler Charles Ginnerskov og fortsaette­r:

”I stedet for at fokusere på prisen alene, burde man fokusere på, hvad der leveres for pengene. Det giver ikke mening at sammenlign­e en teleløsnin­g, som indeholder alle de elementer, ens virksomhed har brug for, med en løsning, hvor man må acceptere en stribe belastning­er i hverdagen. Der er jo heller ikke nogen, der synes, at det er urimeligt, at en stor lastbil koster mere end en lille varevogn. Men har man brug for at transporte­re tungt gods hver dag, er lastbilen alligevel det bedste valg.”

Banalt… men basalt

Charles Ginnerskov­s råd til dig, der overvejer en ny telefonilø­sning, er enkle:

”Vaelg den telefonilø­sning, det mobile netvaerk og den internetfo­rbindelse, der giver dig og dine kolleger de optimale vaerktøjer at arbejde med. Gå tilbuddet igennem; Hvad er der i pakken? Får din virksomhed daekket alle jeres behov? Det er utilgiveli­gt dumt at stille forhindrin­ger op for dig selv og blive nødt til at vaelge vigesporet, mens konkurrent­erne kører forbi i overhaling­sbanen.

Vaelg en progressiv leverandør. En innovativ og nytaenkend­e telelevera­ndør er med til at flytte graenser – og kan oven i købet hjaelpe med at afdaekke og løse nogle daglige behov, som I måske endnu ikke selv har opdaget.

Vaelg en leverandør, du har tillid til, isaer omkring support. Alle slår på, at de har den nyeste løsning med den bedste support. Det er let at skrive i markedsfør­ingen, men svaert at leve op til. Det kraever nemlig, at der ydes en stabil support og en god kundeservi­ce dag efter dag. Reelt set ved du først efter et halvt år, om det holder.

Undgå bindinger. Du skal kunne handle frit – også med telefoni. Hvis din telelevera­ndør ikke kan holde løfterne, skal du hurtigst muligt kunne komme videre til en, der kan. Det er samtidig din garanti for optimal kundeservi­ce og den bedste teknologi.

Helt basalt handler det ikke om, hvor billig en løsning du kan få – det handler om, hvad du får for pengene!”

 ?? ?? Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic
Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark