Jyllands-Posten

55 kunstnere viser kunst for alle i Ridehuset

For 21. gang kan aarhusiane­rne deltage i The Art Fair - Kunst for Alle. Blandt de udstillend­e er 16 nye kunstnere.

-

Smukke vaerker, provokeren­de vaerker, tankevaekk­ende, nyskabende eller humoristis­ke vaerker.

Uanset om man er til naturalist­isk eller abstrakt kunst, kan man finde interessan­te vaerker i alle afskygning­er på den store messe, der snart indtager Ridehuset i Aarhus, lover folkene bag udstilling­en.

Fra 26. til 29. januar kan interesser­ede gå på opdagelse blandt 55 forskellig­e kunstnere, der alle udstiller på årets udgave af The Art Fair – Kunst for Alle. Udvalget af vaerker spaender bredt, så alle skulle have mulighed for at finde noget, der falder i ens smag, lover folkene bag.

På kunstmesse­n finder man malerier, fotografie­r og keramik, tekstil, bronze, glas og meget mere.

Og selv om de 55 deltagende kunstnere udtrykker sig i vidt forskellig­e stilarter, har de det til faelles, at deres vaerker er nutidige og vedkommend­e. Til Kunst for Alle messen i Ridehuset kan de besøgende komme helt taet på det enkelte kunstvaerk og høre kunstnerne fortaelle om tankerne og processen bag vaerkets endelige udtryk.

Det personlige møde

Det personlige møde mellem de 50 kunstnere og publikum står helt centralt og er med at skabe en både unik og hyggelig stemning alle fire dage. Blandt de udstillend­e kunstnere er Casper Eliasen, Trine Panum, Kim Harding, Annette Nordentoft og Mette Nørregaard.

The Art Fair Kunst for Alle 2023 skydes officielt i gang med canapeer og cocktails torsdag 26. januar.

Klokken 17 holder arkitekt

Morten Schmidt åbningstal­en, hvor han vil fortaelle om James Turrells skulptur ”The Next Level”, som i øjeblikket bygges foran Aros lige bag Ridehuset, hvor

Kunst for Alle fnder sted. Dagen byder også på musik med duoen ”Life of a Busker”.

Der vil desuden vaere mulighed for at hvile øjne og ben lidt og få en bid mad og en tår at drikke i messens café, lyder det.

Af de i alt 55 kunstnerna­vne, der udstiller på kunstmesse­n, vil hele 16 vaere nye bekendtska­ber, så der er

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark