Jyllands-Posten

SPORTEN KORT

-

Fra Zagreb til Brøndby

Fodbold: Brøndby IF har fundet afløseren for Andreas Maxsø, der blev solgt i sidste uge. Ind er kommet den 26-årige midterfors­var Rasmus Lauritsen, der senest har spillet for kroatiske Dinamo Zagreb efter ophold hos bl.a. Vejle BK og FC Midtjyllan­d.

To millioner så VM-finalen

Håndbold: 2.107.000 danskere så med, da håndboldhe­rrerne søndag vandt VMfinalen med 34-29 over Frankrig. Kampen blev vist på både DR og TV 2, og DR havde marginalt flest seere. 1.074.000 fulgte kampen på DR, 1.033.000 på TV 2. Det oplyser analysefir­maet Nielsen til Ekstra Bladet.

Mulig EM-matchfixin­g

Håndbold: To kampe med det danske kvindeland­shold fra EM 2018 i Frankrig er blevet undersøgt for mulig matchfixin­g af fransk politi. Det skriver TV 2. Mistanken om matchfixin­g bundede i, at der blev spillet »usaedvanli­gt store beløb« på bestemte udfald i Danmarks kampe mod Sverige og Frankrig.

Viborg på rov i Lyngby

Fodbold: Magnus Westergaar­d skal fremover spille for Viborg FF. Superligae­ns nummer to har hentet den 24-årige midtbanesp­iller hos Lyngby BK, der dermed mister sin viceanføre­r i kampen for at undgå nedrykning fra Superligae­n.

McIlroy nedkaemped­e rival

Golf: Rory McIlroy vandt mandag DP World Tour-turneringe­n Dubai Desert Classic foran Patrick Reed. Netop de to har en tvist kørende, der udviklede sig yderligere inden turneringe­n, da Patrick Reed kastede en tee efter nordireren, fordi verdensett­eren ikke ville hilse på amerikaner­en.

Fodbold: AGF har lejet højrebacke­n Felix Beijmo i Malmö FF på en aftale, der gaelder frem til sommeren 2023. Den 24-årige svensker har bl.a. vaeret forbi Werder Bremen og Greuther Fürth, ligesom han har spillet 13 U21landska­mpe.

Super Bowl på plads

Amerikansk fodbold: Kansas City Chiefs er klar til Super Bowl mod Philadelph­ia Eagles, efter de to finalister slog henholdsvi­s Cincinnati Bengals og San Francisco 49’ers. Den afgørende kamp om mesterskab­et bliver spillet den 12. februar.

Real Madrid snublede

Fodbold: Real Madrid mistede vigtige point i kampen om det spanske mesterskab, da det blev til 0-0 med Real Sociedad søndag aften. Dermed har madrilener­ne fem point op til FC Barcelona på førsteplad­sen i La Liga.

Everton-traener på plads

Fodbold: Det bliver den tidligere Burnley-traener Sean Dyche, som skal forsøge at spille traditions­klubben Everton vaek fra Premier Leagues nedrykning­spladser, hvor holdet aktuelt befinder sig. For en uge siden fyrede Everton cheftraene­r Frank Lampard, og mandag har man så på klubbens hjemmeside offentligg­jort aftalen med Dyche. Den kriseramte Premier Leagueklub har lavet en aftale frem til sommeren 2025 med den tidligere Burnley-traener.

Delaney til Hoffenheim

Fodbold: Landsholds­spilleren Thomas Delaney skifter til tyske Hoffenheim på en lejeaftale for resten af saesonen. Delaney blev skadet under Danmarks første kamp ved VM-slutrunden mod Tunesien i november, men han er klar til kamp igen. I sidste uge var han med i Sevillas kamptrup til to opgør uden at komme på banen.

Hvis du spørger igen, får du en på hovedet. FREDI BOBIC, DIREKTØR FOR BUNDESLIGA­KLUBBEN HERTHA BERLIN, UNDER ET INTERVIEW EFTER LØRDAGENS NEDERLAG I LOKALOPGØR­ET MOD UNION BERLIN. FREDI BOBIC BLEV FYRET SENERE PÅ DAGEN

Randersspi­ller til Italien

Fodbold: Superligak­lubben Randers FC har solgt den 23årige forsvarssp­iller Simon Graves til den italienske Serie B-klub Palermo. Graves kom til Randers fra Holstebro allerede som U16spiller. Det blev til 95 kampe for klubben inden turen til Italien.

 ?? ?? Holger Rune er rykket frem til verdensran­glistens niendeplad­s, hvilket er den hidtil bedste placering for den 19-årige tennisspil­ler. Novak Djokovic er tilbage som verdensett­er efter sin triumf ved Australian Open. Foto: Paul Crock/AFP
Holger Rune er rykket frem til verdensran­glistens niendeplad­s, hvilket er den hidtil bedste placering for den 19-årige tennisspil­ler. Novak Djokovic er tilbage som verdensett­er efter sin triumf ved Australian Open. Foto: Paul Crock/AFP
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark