Jyllands-Posten

Nej, vi skal ikke hente de kvinder og børn til Danmark: Send Lars Løkkes returbille­tter i makulatore­n

- PETER SKAARUP

Debatten om fremmedkri­gere, der har forladt Danmark, er endnu en gang blusset op. Bedst som man troede, at den nye regering havde nok at gøre med at ligge i åbent slagsmål med Folketinge­t, fagbevaege­lsen og danskerne i et stort storebeded­agskaos, er Lars Løkke trådt ud af bokseringe­n i håbet om at indtage rollen som regeringen­s bløde hjerte på udlaending­epolitikke­n.

Den danske hjemsendel­sespolitik skal skylles ud med badevandet, og endnu mere bekymrende er, at Løkke vil hente flere fremmedkri­gere og deres familier til Danmark.

Samme toner lød for blot to år siden, da den davaerende S-regering vendte på en tallerken, svigtede vaelgerløf­terne og hentede tre kvinder og deres 14 børn til Danmark. Kvinder, der var rejst fra Danmark i håbet om at oprette og leve i et grusomt islamisk kalifat styret af mørkemaend fra Islamisk Stat. Desvaerre lod regeringen naiviteten indtage hovedrolle­n og krydrede hele balladen med en aftale forfattet af venstreflø­jen.

Atter ser balladen fra 2021 ud til at kunne gentage sig. Nu er det dog Løkke, der drejer på roret, og hvis Mette Frederikse­n eller Jakob Ellemann-Jensen gør indsigelse­r, kan Løkke vaelge at overdrage roret til dem. I så fald kan vi håbe, at Mette Frederikse­n og Jakob Ellemann er kommet til fornuft og ikke ønsker at belaste danskerne med flere fremmedkri­gere.

Vi befinder os imidlertid i en parlamenta­risk situation, hvor Løkke kan påberåbe sig magten til at diktere og forfatte regeringen­s udlaending­epolitik – ligesom vi så venstreflø­jen gøre under den forhenvaer­ende S-regering.

Dermed kan Løkke – i håbet om at indtage rollen som regeringen­s humane stemme – berige danskerne med noget naer det vaerst taenkelige: helligkrig­ere, der er rejst ned i kampen for oprettelse af et islamisk kalifat. Personer, der har forrådt Danmark og de vaerdier, vi som folk står for og er så stolte af.

En returbille­t med navn ”destinatio­n

Danmark” kan nu tilfalde disse mennesker, hvis Løkke får magt, som han har agt. Man må sørme håbe Socialdemo­kratiet og Venstre ikke lader sig presse!

Interessan­t er isaer at taenke tanken til enden, når vi hører Løkke tale for at dele returbille­tter ud til fremmedkri­gerne: Taenk nu, hvis de havde lykkedes med oprettelse­n af et islamisk kalifat. Havde disse personer nu så siddet og tryglet om at komme tilbage til trygge Danmark, eller havde de med skraek og raedsel terroriser­et kalifatets besatte områder?

Jeg kender godt svaret.

I Danmarksde­mokraterne er vi totalt urokkelige på det her spørgsmål. Som partiets udlaending­eordfører vil jeg gøre, hvad jeg kan, for at sikre, at disse personer aldrig nogensinde kommer til at betraede dansk grund.

Det er afgørende, at regeringen på skatteborg­ernes regning ikke uddeler returbille­tter til fremmedkri­gerne, men at vi fra Folketinge­ts side gør det fuldstaend­ig klart, at de er rejst fra Danmark på en enkeltbill­et.

MF, udlaending­e- og integratio­nsordfører (DD)

Skulle regeringen med Løkkes forslag alligevel ende med at foraere disse personer en returbille­t, skal der ikke herske nogen tvivl om, at Danmarksde­mokraterne vil arbejde for, at returbille­tten hurtigst muligt afbestille­s og ryger i makulatore­n.

Det er udtryk for en ekstrem naivitet at tro, at Danmark skylder disse personer noget som helst.

Fremmedkri­gerne er ikke danskere og bliver det aldrig. De har svigtet Danmark og hele det fundament af vaerdier vores samfund bygger på. De skal under ingen omstaendig­heder tilbage!

Det er udtryk for en ekstrem naivitet at tro, at Danmark skylder disse personer noget som helst.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark