Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Fokus på sagsbunker

Ny arbejdsmod­el skal få sagsbehand­lingstider­ne ned – og så skal anklagemyn­digheden fortsat vaere favoritarb­ejdsplads hos nyuddanned­e, lyder nogle af målene for 2023 fra rigsadvoka­t Jan Reckendorf­f.

AGRIWATCH

Strategisk skifte Beslutning­en om at slagte 40 pct. faerre grise i Tyskland er ikke midlertidi­g. Dansk slagteriko­ncern aendrer hele sin tilgang til markedet, forklarer topchef Jais Valeur.

DETAILWATC­H

Matas åbner onlinebuti­k Matas etablerer sig for første gang i Sverige og Norge, hvor den danske kaede åbner webshops.

ENERGIWATC­H

Atomkraftv­aerk lukker Selvom både politikere og forbrugero­rganisatio­ner har plaederet for det modsatte, lukkede Tihange 2 atomreakto­ren i Belgien til midnat tirsdag efter 40 års aktivitet.

FINANSWATC­H

Regning for dansk exit Swedbank er på vej til at forlade det danske marked, og det har i 2022 kostet den svenske bank engangsudg­ifter for 53,5 mio. kr.

ITWATCH

Toplinje runder milepael For første gang overstiger Accentures omsaetning i Danmark 2 mia. kr.

MEDIAWATCH

Forlader samarbejde

Det er ikke en nem beslutning, fortaeller formand for Dansk Journalist­forbund, som nu har sendt varsel om udmeldelse af det internatio­nale journalist­forbund afsted i protest over organisati­onens opbakning til Rusland.

MEDWATCH

Fintuner organisati­onen Magventure har i 2022 leveret en rekordhøj omsaetning, og for fortsat at erobre markedsand­ele søger selskabet en internatio­nal salgschef, mens den kommerciel­le direktør får ansvaret for USA.

MOBILITYWA­TCH

Forventer SAS-pres

Ny overenskom­staftale mellem Dansk Metal Luftfart og Ryanair kan skabe utilfredsh­ed hos SAS, mener Dansk Metal-chef Han mener dog ikke, at der er noget at komme efter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark