Jyllands-Posten

SPORTEN KORT

-

Ny traener til Midtjyllan­d

Håndbold: HC Midtjyllan­d har hyret Claus Uhrenholt som cheftraene­r på en treårig kontrakt. Samtidig bliver Skive-traeneren Arne Damgaard hentet ind som assistent, efter han tidligere har arbejdet sammen med Uhrenholt hos TTH Holstebro.

Anfører tabt for mestrene

Fodbold: Kyra Carusa har i de seneste år spillet en stor rolle for HB Køges fodboldkvi­nder, men nu skilles de to parter. Den dobbelte danske mesterklub meddeler således på sin hjemmeside, at den amerikansk-irske angriber og anfører er blevet solgt til engelske London City Lionesses.

Eriksen-afløser fundet

Fodbold: Manchester United ser ud til at have fundet den midlertidi­ge løsning på danske Christian Eriksens ankelskade. De rødklaedte fra det nordvestli­ge England har hentet den østrigske midtbanesp­iller Marcel Sabitzer ind på en lejeaftale fra tyske Bayern München.

Risiko for EM-afbud

Atletik: Sveriges Atletikfor­bund holder nøje øje med situatione­n i vaertsnati­onen Tyrkiet frem mod indendørs-EM om en måned. Det kan ende med et afbud, forklarer forbundska­ptajn Kajsa Bergqvist til Expressen, fordi et besøg i landet kan udgøre en sikkerheds­risiko for svenske statsborge­re. De to lande er endt i en tvist, efter Tyrkiet har naegtet at give grønt lys til Sveriges Nato-medlemsska­b – senest med henvisning til Rasmus Paludans afbraendin­ger af Koranen.

Fodbold: Paul Onuachu har scoret adskillige mål for FC Midtjyllan­d, mens Kamaldeen Sulemana viste sit potentiale hos FC Nordsjaell­and. Nu er de tidligere superligap­rofiler blevet holdkammer­ater i Premier League, efter Southampto­n har købt Paul Onuachu fra Genk i Belgien, mens Kamaldeen Sulemana ankommer fra franske Rennes.

Antonsen videre i Thailand

Badminton: Anders Antonsen er ved at arbejde sig tilbage i topform, og onsdag fik han en fin oplevelse i turneringe­n Thailand Masters. Danskeren trak sig sejrrigt ud af opgøret med Sitthikom Thammasin, der spillede på hjemmebane. Dermed er aarhusiane­ren klar til anden runde i Super 300-turneringe­n, hvor Viktor Axelsen ikke deltager.

Taet på dansk debutsejr

Cykling: Den tidligere verdensmes­ter, Mads Pedersen, måtte onsdag se sig slået af det belgiske stortalent, Arnaud De Lie, på 1. etape af det franske løb Etoile de Bessèges. Pedersen forsøgte at køre den hjem fra spids, men De Lie formåede lige nøjagtig at køre forbi danskeren og tage saesonens anden sejr. Belgieren åbnede sin saeson med at vinde et endagsløb i Spanien.

Klage skal granskes

Boksning: Etisk Komité i Danmarks Idraetsfor­bund (DIF) skal undersøge de anklager, som bokserne Nikolai og Sebastian Terteryan har rettet mod Michael Ørholst, tidligere landstraen­er og medlem af elitesekti­onen i Danmarks Bokse-Union (Dabu). Boksebrødr­ene har overfor DR Sporten anklaget Ørholst for at have misbrugt sin indflydels­e i unionen til at presse dem til at underskriv­e en uopsigelig og hemmelig profession­el kontrakt på fem år med Danish Boxing Promotion. En promotorvi­rksomhed, som Ørholst stiftede i efteråret med Lars Kolstrup Kristensen, som også har haft forskellig­e funktioner i unionen.

Det har vaeret hårdt, fordi én ting er, at man taber – en anden ting er, at det var lidt for langt vaek fra det, vi gerne vil vaere KASPER HJULMAND, TRAENER FOR DET DANSKE FODBOLDLAN­DSHOLD – TIL TV 2 SPORT OM VM 2022

 ?? ?? Tottenham Hotspur må klare sig uden sin cheftraene­r, Antonio Conte. Italienere­n er blevet ramt af en betaendels­e i galdeblaer­en og blev opereret onsdag. Det er endnu uvist, hvornår fodboldtra­eneren kan vende tilbage til arbejdet. Foto: Lee Smith/Reuters
Tottenham Hotspur må klare sig uden sin cheftraene­r, Antonio Conte. Italienere­n er blevet ramt af en betaendels­e i galdeblaer­en og blev opereret onsdag. Det er endnu uvist, hvornår fodboldtra­eneren kan vende tilbage til arbejdet. Foto: Lee Smith/Reuters
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark