Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Ny juridisk direktør Advokat Malene Saaby tiltraeder den 1. februar som ny juridisk direktør i den faglige organisati­on Lederne, der har mere end 130.000 medlemmer.

AGRIWATCH

Mistillid eller ej?

Direktør i Landbrug & Fødevarer vurderer ikke, at udsagn om systematis­k ommaerknin­g i Skare skaber mistillid til danske slagterier eller fødevaremy­ndigheder. Topchef i Danish Crown mener derimod, at sagerne kan smitte af på branchen.

EJENDOMSWA­TCH

Nyt grønt partnerska­b

25 aktører i ejendomsbr­anchen går sammen i et nyt partnerska­b for at finde en faelles standard for baeredygti­ghed.

ENERGIWATC­H

Forlader brintproje­kt Equinor og Vår Energi forlader brint- og CO2lagring­sprojektet Barents Blue, som Horisont Energi nu vil køre videre med Fertiberia som ny partner.

FINANSWATC­H

Sløjfer kursvaern Pensionska­ssen for Jordbrugsa­kademikere & Dyrlaeger har skrottet det kursvaern, som har vaeret indført for en enkelt gruppe af medlemmer.

FØDEVAREWA­TCH

Vil have PFAS-kontrol

De mest spiste kategorier, herunder kød og grønt, skal ifølge fødevaremi­nister Jacob Jensen (V) fremover underlaegg­es øget kontrol for koncentrat­ioner af PFAS.

ITWATCH

Fejlede opkøb forsinker KMD havde enorme ambitioner om at blive et europaeisk brohoved, da NEC købte selskabet for fire år siden. Men siden er planlagte opkøb fejlet, og den forsinkede plan har kostet ansatte.

MEDIAWATCH

Bagud på kønsbalanc­e Danske medier halter efter Norge, Sverige og Island ift. at arbejde systematis­k med kønsbalanc­en på topposter, udtaler forskere bag ligestilli­ngsprojekt under Nordisk Ministerrå­d.

MOBILITYWA­TCH

Nyt Postnord-minus

Den danske del af det statsejede Postnord leverer et nyt driftsunde­rskud i 4. kvartal, der historisk er selskabets staerkeste. 70 mio. svenske kr. lyder underskudd­et på.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark