Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Minister i samråd

Der er et »akut behov« for at nedbringe ventetider­ne ved domstolene, medgav justitsmin­ister Peter Hummelgaar­d (S) under et samråd i Folketinge­ts Retsudvalg torsdag.

DETAILWATC­H

Flere lurer på konkurs Hanstholm Køkken, der onsdag gik konkurs, kan muligvis overleve. Kurator fortaeller, at der er tre »gruppering­er«, som er interesser­ede i at købe konkursboe­t, og at de alle tre »har evne, vilje og økonomiske midler til at drive det videre«.

FINANSWATC­H

Faerre ansatte i bank Danske Bank blev 732 faerre ansatte i løbet af 2022. Det viser en netop udkommet årsrapport.

ITWATCH

Nyt dansk datacenter Den amerikansk­e datacenter­spiller Prime Data Centers åbner et dansk datacenter. Det skriver selskabet i en meddelelse.

MOBILITYWA­TCH

Dyre Postnord-fyringer Det har kostet Postnord 50-100 mio. svenske kr. at skille sig af med danske ansatte i 2022. Derfor har Postnord ikke haft »en chance for at lave et godt resultat«, ifølge dansk chef.

SHIPPINGWA­TCH

Expeditors ramt af krav Expeditors har fået et krav fra en kunde, som kom i klemme, da speditøren blev lagt ned af et cyberangre­b for et år tilbage.

CLEANTECHW­ATCH

Ny forsynings­chef Vestjysk Forsyning har hentet tidligere Trefordire­ktør Helle DammHenric­hsen ind som ny øverste chef. Hun afløser Christian Udby, der er rykket til Sønderborg Forsyning.

ENERGIWATC­H

Solparker for milliarder Industrien­s Pension og Better Energy er gået sammen om at investere 6 mia. kr. i 15 nye solcellepa­rker, der skal placeres i Danmark, Polen og Sverige og tages i drift i 2024.

MEDIAWATCH

Opsigelser i DR

DR Medieprodu­ktion har opsagt otte medarbejde­re i en sparerunde. Seks har sagt ja til frivillige fratraedel­sesaftaler. Ledelsen havde oprindelig­t meldt op til 20 fyringer ud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark