Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E LØRDAG DEN 4. FEBRUAR

-

75 ÅR

Frits Christense­n, journalist og forfatter, Låsby. Frits Christense­n er uddannet journalist på Thisted Dagblad. Efter fire år på Aalborg Stiftstide­nde blev det fra 1977 til 31 år på Jyllands-Posten som bl.a. sportsreda­ktør gennem 18 år og lederskrib­ent. Frits Christense­n er tidligere formand for Danske Sportsjour­nalister og har siden 2008 freelancet i F-Communicat­ion og vaeret redaktør for Golfavisen og Golfmagasi­net. Bag sig har Frits Christense­n seks bogudgivel­ser – herunder en biografi om den mangeårige DIF-formand

Kai Holm fra 2009 og bogen ”Tiger Woods – storhed og fald” fra 2010. Selv er han aktiv golfspille­r og freelancer for flere medier inklusive Jyllands-Posten. Frits Christense­ns seneste store projekt var 94 tekstportr­aetter af nulevende AGF-legender. Siden 2010 har han vaeret medlem af AGF’s korps af goodwillam­bassadører.

Mogens Kühn Pedersen, professor, dr.merc., Bagsvaerd. Mogens Kühn Pedersen er uddannet magister i sociologi på Københavns Universite­t i 1981. Gennem sin 50 år lange akademiske karriere har han sat sit praeg på undervisni­ng og forskning som amanuensis på Roskilde Universite­t i 1972, efterfølge­nde ved CBS som forsknings­professor i 1998, professor i erhvervsøk­onomisk informatik i 2001 og i 2020 emeritus samme sted. Han har desuden organisere­t konference­r, rådgivet forsknings­råd og ledet en raekke forsknings­projekter med både danske og internatio­nale forskere og har vaeret formand og medlem af forskellig­e råd og naevn – herunder formand for Dansk Standards udvalg for åbne dokumentst­andarder. Siden 1988 har han vaeret engageret i Utzon-kirken i Bagsvaerd. Privat er han gift med Kirsten, som han i 2021 havde guldbryllu­p med. Sammen har de to børn og seks børnebørn.

50 ÅR

Mikkel Ulstrup, senior director, København. Mikkel Ulstrup har siden 2020 arbejdet som senior director i Tivoli for Tivoli High End & Nimb. Her står han for planlaegni­ng og eksekverin­g af alle nye gastronomi­ske tiltag og events på blandt andet Nimb og i Det Japanske Tårn. Han har vaeret en del af tiltag som pop op-michelinre­stauranter, events på Nimb Roof og etablering af Tivoli Food Festival. Mikkel Ulstrup har en MBA i internatio­nal hotel management fra Vatel i Lyon i Frankrig. Han er desuden uddannet dykkerinst­ruktør og har også arbejdet 10 år som estate manager i Sydfrankri­g. Privat bor Mikkel Ulstrup sammen med Hayet. Sammen har de børnene Arthur på 10 år og Sophia på 18 år. Fritiden bruges på ture til sommerhuse­t i Rørvig, fridykning, rejser og gastronomi. Fødselsdag­en bliver fejret med den naermeste familie på en rejse til Vietnam.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark