Jyllands-Posten

Tivoli efterlyser vanvittige medarbejde­re inden åbning

Et job som skraemmepe­rformer er ledigt forud for forlystels­esparkens nye saeson, fremgår det af et stillingso­pslag.

- TOM NØRGAARD

Hvis du godt kan lide at vaere klaedt ud, har talent for at skraemme andre og trives med at arbejde i dystre rum med gys og grin som naermeste kolleger, så har Tivoli måske jobbet til dig. Tivoli søger nu skraemmepe­rformere, der skal flytte ind i Villa Vendetta – en prisvinden­de forlystels­e og Danmarks største permanente scaryhouse med performere.

Ansøgerne skal optage en video med dem selv og sende den til Tivoli senest den 14. februar. De mest skraemmend­e bliver derefter indkaldt til audition.

I år fejrer Tivoli sin 180-års fødselsdag og forberedel­serne til årets sommersaes­on, der starter den 31. marts, er i fuld gang. Der skal bl.a. samles et nyt hold til det prisbelønn­ede scaryhouse Villa Vendetta. De udvalgte skraekperf­ormere med hang til gys bliver en del af en familie, der gennem generation­er har arbejdet i Tivoli, men på det seneste er blevet glemt.

Der er bl.a. brug for en Miss Vendetta, der har en blakket fortid på Pantomimet­eatret, hvor det slog klik for hende, da hun blev degraderet, en scary piccolo og ikke mindst efterlyses en ny Mr. Vendetta, som ved et uheld kom til at save sin elskede kone over!

Med andre ord så kommer man i dårligt selskab, giver tusindvis af gaester et godt gys og får endda penge for ulejlighed­en.

Skuespille­r og caster Susanne Breuning siger: »Vi er på jagt efter performere, der kan lide at skraemme og underholde de mange besøgende i vores scaryhouse. Vi forventer mange ansøgere, og de skal alle sende os en kort video, hvor de giver prøver på deres skraemmeta­lenter, uden at de råber og skriger og siger bøh! Det er blikket i øjet – og kroppen der skal skraemme.«

I stillingsa­nnoncen står, at man skal indlede den indsendte performanc­evideo med at stå med ryggen til. Og videre:

»Vend dig om, og se ind i kameraet (du bestemmer selv hastighede­n). Du behøver ikke sige eller råbe noget for at skraemme – se ind i kameraet, og udtryk ”pas på – om et øjeblik kommer jeg efter dig” på din mest skraemmend­e nonverbale måde.«

Jobbet som skraemmer er i øvrigt timelønnet, og du skal forvente at arbejde to-fire dage om ugen med varierende arbejdstid­er i tidsrummet kl. 14.00 – 23.30.

For at komme i betragtnin­g til jobbet skal du ud over videoen sende cv med navn, alder og højde!

 ?? ?? Tivoli har brug for nye medarbejde­re til deres scaryhouse Villa Vendetta. Foto: PR
Tivoli har brug for nye medarbejde­re til deres scaryhouse Villa Vendetta. Foto: PR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark