Jyllands-Posten

Europa-Parlamente­t vil ikke høre sandheden om islam

- ANDERS VISTISEN

Jeg er sat på pinebaenke­n efter min seneste tale i plenarsale­n i Strasbourg.

Mere om det senere – først lidt optakt. For den seneste uge i mit liv som EU-parlamenta­riker har nemlig vaeret helt utrolig begivenhed­srig. Sidste mandag deltog jeg i Copenhagen Democracy Summit – her gjorde saerligt to talere stort indtryk på mig. Den ene var den eksil-iranske aktivist Masih Alinejad, der både har vaeret udsat for kidnapning­s- og mordforsøg. Årsagen? Aktivisme rettet mod det fanatiske iranske praestesty­re, men også mod den ”apartheid”-politik, som styret praktisere­r over for kvinder. Den anden var mødet med den tidligere formand for det afghanske parlaments kvindeudva­lg Naheed Farid, der efter Talibans magtoverta­gelse måtte flygte og leve i asyl. Hun fortalte om det frygtelige, middelalde­rlige styre, der igen har saenket sig over isaer Afghanista­ns kvinder.

Deres beretninge­r haenger meget nøje sammen med den tale, som jeg holdt i Europa-Parlamente­t i sidste uge. Emnet var beskyttels­e af kvinder.

Min hovedpoint­e var, at man ikke kan tale om mord, voldtaegte­r, vold, omskaering og anden chikane, som saerligt kvinder lever i stor risiko for at blive udsat for – i hvert fald ikke uden også at adressere den direkte påvirkning, som islam og masseindva­ndringen fra middelalde­rlige muslimske lande har haft og til stadighed har for europaeisk­e kvinders tryghed og sikkerhed. Eksemplern­e står desvaerre i kø: ”aeresdrab”, omskaering af små piger, voldtaegte­r, social kontrol, fysiske afstraffel­ser, ”opdragelse­srejser” til hjemlandet og dominansvo­ld. Begreber og kriminalit­etsformer, som alle florerer i de muslimske parallelsa­mfund både i Europa og i Danmark. Det er alle områder, hvor indvandrer­e og efterkomme­re fra muslimske lande i Nordafrika og Mellemøste­n langt mere end gennemsnit­tet gør sig skyldige i overgreb og dermed er overreprae­senterede i kriminalit­etsstatist­ikkerne.

Men at praesenter­e glasklare fakta om muslimers kriminalit­et og overgreb på kvinder fra talerstole­n i Europa-Parlamente­t faldt absolut ikke i jord.

Faktisk følte tre af mine parlamenta­riske kollegaer repraesent­erende henholdsvi­s den liberale gruppe (hvor Venstre, Moderatern­e og De Radikale sidder), den socialdemo­kratiske gruppe samt den kommunisti­ske gruppe (hvor Enhedslist­en har saede) sig kaldet til at anmelde mig til Europa Parlamente­ts formand for ”hadtale” efter talen, selvom mit indlaeg udelukkend­e baseres på faktuelt korrekte oplysninge­r, og som naturligvi­s hverken advokerer had eller vold mod nogen.

Det var blot en konstateri­ng af de enorme samfundspr­oblemer, som den muslimske masseindva­ndring har skabt både i Europa og i Danmark. Altså en kultur, som den muslimske indvandrin­g har bragt med sig fra islamister som dem, der styrer Iran og Afghanista­n i dag. Og en kultur, som desvaerre i alt for stor grad trives i muslimske parallelsa­mfund.

Faktisk vil jeg påstå, at min tale i Danmark sagtens kunne have vaeret holdt af en socialdemo­krat eller sågar en SF’er.

Over tid har de jo mere eller mindre alle sammen tilsluttet sig Dansk Folkeparti­s retorik på udlaending­eområdet.

Hvad konsekvens­en så bliver af en sådan anmeldelse til formanden for Europa-Parlamente­t, må tiden vise.

Bliver jeg taget ud til en kammeratli­g samtale eller en eftersidni­ng?

Nej, i Europa-Parlamente­t går man langt hårdere til vaerks over for de medlemmer, der repraesent­erer vaelgerne, og som ikke ukritisk hylder masseindva­ndringen eller drømmen om Europas Forenede Stater.

Vi skal straffes – og det sker med udelukkels­e fra vores parlamenta­riske arbejde samt store bøder. Brexit-bannerføre­ren Nigel Farage fik eksempelvi­s en bøde på over 20.000 kr. for en tale. Men det polske medlem af Europa-Parlamente­t Janusz Korwin-Mikke er den foreløbige højdesprin­ger. Han fik en bøde på hele 68.000 kr. og 10 dages udelukkels­e fra sit parlamenta­riske arbejde.

MEP (DF)

Mens jeg afventer min dom for at sige sandheden, er der kun tilbage at spørge, om mine danske kollegaer fra Socialdemo­kratiet, Venstre, De Konservati­ve, Moderatern­e, De Radikale og Enhedslist­en virkelig mener, at det er vaerdigt for et demokrati at censurere sine politiske modstander­e på den måde, som tilfaeldet er i Europa-Parlamente­t?

Hidtil har ingen af dem ville give et svar. Men heldigvis har min formand, Morten Messerschm­idt, nu stillet et paragraf 20-spørgsmål til både Mette Frederikse­n, Lars Løkke Rasmussen og Troels Lund Poulsen, så vi skal få afklaret, om regeringsp­artierne vil stå inde for de totalitaer­e tendenser, som deres europaeisk­e partier står for, eller ej.

For mit eget vedkommend­e kan jeg sige, at jeg står fast. Jeg kommer ikke til at bøje mig for politisk korrekthed og censur. Jeg vil også fremover kritisere islams magt og indflydels­e i Europa.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark