Jyllands-Posten

Emagine går i kødet på de store spillere med endnu et opkøb

Med et strategisk opkøb af svensk konkurrent saetter itkonsulen­thuset Emagine endnu mere skub på ambitioner­ne om at udfordre de største etablerede spillere på markedet, lyder det fra topchef.

- STEFFEN VILLADSEN steffen.villadsen@finans.dk

Med et rekordregn­skab i ryggen foretager it-konsulenth­uset Emagine endnu et opkøb.

Denne gang er turen kommet til det svenske selskab Skillspark, der bliver indlemmet i den ambitiøse danske forretning, der allerede har kontorer på tvaers af 10 lande.

Med opkøbet, der er det tredje i raekken på blot et år, følger yderligere 20 medarbejde­re fordelt på kontorer i Sverige, Danmark, Storbritan­nien, Polen og Dubai. Men det er portefølje­n af it-specialist­er, som Skillspark er i besiddelse af, der gør opkøbet saerligt interessan­t for Emagine.

Det skal nemlig sikre bedre mulighed for at byde nogle af branchens svaervaegt­ere op til dans, lyder det fra svenske Anders Gratte, der står i spidsen for Emagine.

»Netop nu har vi 5.500 folk, der er sat på opgaver, men vores database er meget større,« siger han.

I løbet af det seneste år har Emagine både opkøbt Aspira og Peak Consulting Group, hvilket bringer omsaetning­en op i naerheden af 4,5 mia. kr. Den får nu endnu et skub opad.

Men netop Skillspark­s netvaerk af specialist­er skal skubbe på den forretning­smodel, som man hos Emagine mener giver selskabet en position i et ellers taetpakket marked for itkonsulen­ter.

Hybridt konsulenth­us

Emagine satser nemlig på med en datadrevet platform at stille en enorm portefølje af selvstaend­ige konsulente­r til rådighed for kunderne. Her bedømmer kunderne så løbende konsulente­rne, hvorefter Emagine sørger for, at de bedst bedømte altid får nye opgaver hos kunderne.

»Det er ideen bag, det jeg kalder et hybridt konsulenth­us. Vi er hverken som mel

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark