Jyllands-Posten

Før topkamp: AGF-komet har aldrig prøvet at vinde over FC København

Otte påstande: Tobias Mølgaard, en af forårssaes­onens allerbedst­e AGF’ere, om aldrig at have vundet over FC København og om usikkerhed­en, da han pludselig skulle mestre en ny rolle.

- JESPER ENGMANN jesper.engmann@jp.dk

For tre uger siden pakkede han FC Københavns stjerneflø­j Mohamed Daramy vaek, søndag venter endnu et møde med FC København, denne gang i Parken. Vi har bedt en af forårets bedste AGF’ere Tobias Mølgaard forholde sig til otte påstande.

Han er født i Gudum, en landsby med ca. 200 beboere mellem Struer og Lemvig, han blev først som 21-årig profession­el fodboldspi­ller efter at have spillet 2. divisionsf­odbold i Thisted. I fire år kaempede han som højreback i Vejle Boldklub, inden han før denne saeson blev hentet til AGF. Tobias Mølgaard, 26 år, har i foråret imponeret iagttagere af Superligae­n med sit kompromisl­øse forsvarssp­il som en af tre forsvarssp­illere på AGFholdet, der har ligaens bedste defensiv.

Vejle, og det gør ondt på spillerne og klubben, selv om vi måske begge gange var favoritter til at ryge ud. Men der var ikke meget, der skulle vaere gået vores vej i sidste saeson. Vi var taet på at redde os begge saesoner. Sådan er fodbold, og i dag spiller jeg i AGF. Så er det ikke sikkert, jeg havde spillet i AGF, hvis Vejle havde reddet sig videre. Fodbold er en sjov størrelse. Jeg vidste først efter saesonen, at jeg skulle til AGF. Jeg holdt fokus på at spille for Vejle, hvor jeg havde fire fantastisk­e år, men jeg var klar til at tage naeste skridt. Det var tungt at slutte af med en nedrykning. Jeg har ikke sluppet Vejle helt, og jeg er glad for, at vi skal møde dem naeste saeson.« med mig. Det har vaeret vigtigt for mig at bevise. Det har vaeret ufattelig vigtigt for mig. Jeg var ikke helt tilfreds med, hvordan det første halve år gik. Det var irriterend­e at løbe rundt og føle, at jeg lige manglede det sidste. For jeg vidste, at det godt kunne lade sig gøre, at jeg spillede godt for AGF.« sjov tur. Pludselig gør jeg noget, jeg ikke vidste, jeg kunne, og nu er det hele gået op i en højere enhed.« vaere glade for det forår, vi har haft. Perspektiv­erne frem mod naeste saeson ser gode ud.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark