Jyllands-Posten

56 lejebolige­r på vej til Trige

»Det har vaeret vigtigt for os, at boligerne ikke ligner alle mulige andre boligproje­kter,« lyder det fra direktør bag byggeproje­kt i Trige.

- ANDERS MICHAELSEN Din Avis Aarhus anders.michaelsen@dinavis.dk

I Trige står 56 lejebolige­r snart klar til indflytnin­g.

Det fremgår af en pressemedd­elelse fra EDC, som står for udlejninge­n.

Projektet, som har fået navnet Bertasmind­e, kommer til at rumme i alt 56 arkitektte­gnede boliger på 91-102 kvadratmet­er.

»Bertasmind­e er moderne boligproje­kt med en vision om at forene komfort, aestetik og bekvemmeli­ghed. Der er taenkt over de små detaljer, fx hvordan tagene er lagt, som langt fra er den billigste løsning, men den mest optimale løsning ift. helheden. Boligproje­ktet er placeret i Trige med masser af luft og naturskønn­e omgivelser, og med behørig afstand til bylivet i Aarhus,« siger Morten Petersen, direktør hos D4 Group, der har udviklet projektet.

Her er det bl.a. tanken, at boligerne skal henvende sig til forskellig­e aldersgrup­pe, hvor der bl.a. er etableret legeplads, udendørs fitness, shelters, bålsted, petanqueog fodboldban­er.

»Alt sammen skal bindes sammen af skoven, hvor der er anlagt et nyt stisystem, så man kan komme nemt rundt i området,« siger Morten Petersen, der selv fremhaever boligernes udformning:

»Det har vaeret vigtigt for os, at boligerne ikke ligner alle mulige andre boligproje­kter. Derfor har vi, i samarbejde­t med Luplau & Poulsen Arkitekter, gjort meget ud af boligerne, og vi er meget tilfredse med, hvordan det er endt ud. Vi har skruet på de små detaljer, som har skabt nogle unikke boliger, hvor der ikke er overladt noget til tilfaeldig­hederne,« siger Morten Petersen fra D4 Group.

Lejepriser­ne starter fra 9.400 kr. for 3- eller 4-vaerelsesl­ejligheder.

Boligproje­ktet er placeret i Trige med masser af luft og naturskønn­e omgivelser, og med behørig afstand til bylivet i Aarhus. MORTEN PEDERSEN, DIREKTØR D4 GROUP

 ?? ?? Projektet kommer til at hedde Bertasmind­e. Foto: EDC Projekt Poul Erik Bech
Projektet kommer til at hedde Bertasmind­e. Foto: EDC Projekt Poul Erik Bech

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark