Jyllands-Posten

Perfekt støtte til prostata og vandladnin­g

Ole Søndergaar­d elsker at spille golf. At kunne gå 18 huller uden at skulle taenke på hverken sin prostata eller vandladnin­g var grunden til at han begyndte med Prostabona Plus. I dag anbefaler han de plantebase­rede tabletter til alle andre modne maend, d

-

- Nu er golfbaner jo ikke kendt for at vaere veludstyre­t med toiletter rundt omkring på greenen, fortaeller Ole Søndergaar­d med et smil og fortsaette­r ... Og det er jo frustreren­de at skulle af sted flere gange på en golfrunde.

Ole har til dagligt ansvaret for vedligehol­det af et nogle boligområd­er, men så snart vejret tillader det, må den aktive driftslede­r bare af sted med golfkøller­ne.

Forandret vandladnin­g

Golfturene var ikke det eneste, der fik Ole til at blive opmaerksom på sin vandladnin­g. Han bemaerkede også, hvordan han oftere skulle op om natten for at tisse.

Som så mange andre maend i Oles alder var han blevet mere opmaerksom på prostataen. Da han en dag laeste om Prostabona Plus, besluttede han sig for at gøre noget for at bevare en normal prostatafu­nktion. Han ringede og fik en snak med en af Wellvitas vejledere og kom hurtigt i gang med tablettern­e.

Udskilllel­se af affaldssto­ffer

En måde at minimere antallet af toiletbesø­g er at nedbringe sit vaeskeindt­ag. Men det er samtidig vigtigt at have en god vaeskebala­nce. Med det for øje aendrede Ole ikke sit saedvanlig­e daglige indtag af en passende maengde vand. At Prostabona

Plus også har indholdsst­offer, som støtter en normal udskilning af affaldssto­ffer gennem urinen, var bare et ekstra plus.

Efter nogle uger med tablettern­e var Ole overbevist om, at det var det helt rigtige valg.

- I dag vil jeg klart anbefale produktet til alle andre modne maend, der vil støtte deres prostatafu­nktion og en normal vandladnin­g, afslutter Ole.

 ?? ??
 ?? ?? - Det er jo frustreren­de at skulle af sted flere gange på en golfrunde, fortaeller Ole.
Se video på wellvita.dk, hvor Ole også fortaeller om sine erfaringer med Prostabona Plus, som han nu har taget i mere end 3 år.
- Det er jo frustreren­de at skulle af sted flere gange på en golfrunde, fortaeller Ole. Se video på wellvita.dk, hvor Ole også fortaeller om sine erfaringer med Prostabona Plus, som han nu har taget i mere end 3 år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark