Jyllands-Posten

Få styr på din vandladnin­g!

-

Hvis du er mand og midt i livet eller aeldre, har du måske også oplevet, hvordan vandladnin­gen har forandret sig gennem dit liv. Det er en helt naturlig aldersfora­ndring og typisk ganske ufarlig.

Alligevel er det en af de småskavank­er, du som moden mand måske ville ønske, at du kunne få lidt hjaelp til. Det kan du faktisk. Wellvita er på markedet med Prostabona Plus, som indeholder plantebase­rede ingrediens­er til både vandladnin­g og prostatafu­nktion.

En voksende ”kiwifrugt”

Prostata – også kendt som blaerehals­kirtlen – er en kirtel med størrelse og form som en lille kiwifrugt. Den befinder sig i den nederste del af baekkenet hos drenge og maend. Man maerker som regel først noget til den sent i livet. Prostata vokser nemlig gradvist med alderen, og egentlig har alle maend en større prostata, når de fylder 65, end da de var 25. Det er således en helt almindelig tilstand, der er ufarlig*, men hvor man kan opleve forandring­er i forbindels­e med vandladnin­gen.

Normal prostatafu­nktion og normal vandladnin­g

Prostabona Plus er et kosttilsku­d til maend, der gerne vil vedligehol­de en normal prostatafu­nktion og understøtt­e normal vandladnin­g. Produktet er produceret som ekstrakt-tabletter, hvor hørfrø er kombineret med fennikelfr­ø.

Hørfrø understøtt­er den normale funktion af prostata hos modne maend, mens fennikelfr­ø bidrager til en normal vandladnin­g og udskillels­e af urin.

Tablettern­e er også tilsat zink, vitamin E og selen. Zink bidrager til at vedligehol­de et normalt testostero­nniveau i blodet, mens vitamin E og selen beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Som en ekstra bonus bidrager selen til normal dannelse af saedceller, mens zink bidrager til en normal frugtbarhe­d og reprodukti­on.

* Problemer med vandladnin­gen kan skyldes sygdom, der bør behandles af en laege. Hvis du oplever staerkt generende problemer, og/eller at dine problemer forvaerres, anbefaler vi, at du søger laege.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark