Jyllands-Posten

Rekom Group skiller sig af med ”Vi Elsker”-festival

Den ukronede konge af det danske natteliv, barkoncern­en Rekom Group, har netop frasolgt festivalen ”Vi Elsker” efter blot to års ejerskab.

- FREDERIKKE TRAEHOLT frederikke.traeholt@jp.dk

Nostalgisk­e 90’er-børn i Danmark og Sverige har i de seneste to sommersaes­oner kunnet nyde godt af endagsfest­ivalerne ”Vi Elsker”.

Festivaler­ne, der har turneret land og rige rundt med kunstnere som Cartoons, Safri Duo og Aqua, er netop kommet på nye haender efter mindre end to års ejerskab.

Tilbage i 2022 købte den skandinavi­ske bargigant Rekom Group med mangemilli­onaer Adam Falbert i spidsen det populaere festivalko­ncept.

Men nu bliver ”Vi Elsker” altså overtaget af ingen ringere end grundlaegg­erne af konceptet, nemlig Michael Thiberg og Riffi Haddaoui.

Det bekraefter Rekom Group i et skriftligt svar til Finans.

»Riffi har hele tiden vaeret en af de baerende kraefter bag Vi Elsker, og vi vil stadig samarbejde fremadrett­et. Gennem den seneste tid har vi erkendt, at vi ser forskeligt på fremtiden for Vi Elsker. Derfor virker det også naturligt, at de nu tager tøjlerne igen,« skriver Jonathan Grumme, der er adm. direktør for Rekom Core, og fortsaette­r:

»Vi ser frem til fortsat at styrke vores rolle som operating partner, med bl.a. bardrift, vagtplaner og service, som vi i forvejen leverer til festivaler, koncerter og events.«

Nordens største

Rekom Group er i skrivende stund nordens største barkoncern og driver bl.a. Heidi’s Bier Bar, Hornsleth og Abar. Koncernen er delvist ejet af stifter og topchef Adam Falbert, som gennem årene er blevet forgyldt af ejerskaber­ne.

I seneste regnskab for Adam Falbert og hans families private holdingsel­skab, ANF Enterprise­s, kunne den ukronede konge af nattelivet fremvise et overskud på 22,9 mio. kr. efter skat.

Familiefor­muen naermer sig også med hastige skridt en halv milliard kroner.

Idéen til ”Vi Elsker”-festivalen opstod allerede tilbage i 2011. Den selvdøbte nostalgife­stival afholdte i 2023 endagsfest­ivaler i 11 forskellig­e byer rundt om i Danmark og Sverige.

Og det er det altså ikke slut med, bare fordi Rekom Group er ude.

»Vi har haft et fantastisk samarbejde med Rekom de seneste år, og det fortsaette­r vi med. Vores målsaetnin­g er stadig at skabe den største nostalgife­st i verden, og vi er godt på vej. Vi har også skabt nye koncepter som Oktoberfes­ten, Rocktober, og RNB showet LGNDS, som vi rigtig gerne vil prøve at udvide til flere lande,« fortaeller Riffi Haddaoudi i et skriftligt svar til Finans.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark