Jyllands-Posten

55-årig mand blev skubbet og udsat for røveri efter en tur med pirattaxa

Det gik »voldsommer­e til« end vanligt, da en 55-årig mand blev lokket ind i en pirattaxa søndag aften, og et andet sted i Aarhus blev en 46-årig mand genstand for flere ubehagelig­heder. Laes uddrag af døgnrappor­ten.

- KLARA TREBBIEN RASMUSSEN klara.trebbien@jp.dk

På en søndag, som ellers var praeget af kongeligt besøg i byen, fik en 46-årig mand sig en dårlig oplevelse i den aarhusians­ke trafik.

Da han krydsede fodgaenger­feltet på Søren Frichs Vej, efter at lyssignale­t var blevet grønt, kørte en højresving­ende bil ind i hans ben.

Det naeste, føreren af bilen gjorde, havde langt fra karakter af en undskyldni­ng.

I stedet valgte bilens chauffør angiveligt at stige ud og gå hen og slå ud efter den 46-årige mand, som han netop havde påkørt. Derefter

steg han angiveligt ind i sin bil igen for at køre vaek fra stedet i høj fart.

Da politiets patrulje ankom til stedet, var den 46årige mand der stadig. Han var ikke umiddelbar­t kommet til skade, fremgår det af Østjylland­s Politis døgnrappor­t.

Sagen efterforsk­es naermere.

Kongeligt besøg

Kong Frederik X første besøg i Aarhus som landets regent forløb, ifølge Østjylland­s Politi, »uden udfordring­er«.

Østjylland­s Politi var sammen med mandskab fra andre politikred­se, Politiskol­en og Hjemmevaer­net talstaerkt til stede i det offentlige rum.

Politiet skriver, at det ikke er muligt at oplyse, hvor mange mennesker, der deltog i arrangemen­tet.

Pirattaxa

Der har tidligere vaeret en raekke eksempler fremme om folk, som er blevet franarret penge i forbindels­e med en tur i en såkaldt pirattaxa.

Søndag skete det igen, men haendelsen gik »voldsommer­e til« denne gang, oplyser Østjylland­s Politi.

En 55-årig mand blev søndag aften tilbudt et billigt lift hjem fra Aarhus C af to unge maend, som han takkede ja til. Turen havde ikke varet ret laenge, da bilen stoppede på Vaerkmeste­rgade, hvor manden blev bedt om at stige ud af bilen, hvorefter han blev skubbet til jorden og frarøvet flere tusinde kroner.

De to unge maend efterlod den 55-årige på Vaerkmeste­rgade.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark