Jyllands-Posten

Vermund mistede interessen for os, da vi havde stemt hende ind

- GUNNAR HATTESEN Redaktør, Gråsten

I 2015 blev Nye Borgerlige stiftet for at ”drille” Dansk Folkeparti. Og som en del af den plan blev Pernille Vermund opstillet i alle kredse i Sydjylland­s Storkreds. Så stod hun nemlig øverst på stemmesedl­en i hele storkredse­n og kunne dermed genere DF’s leder, Kristian Thulesen Dahl, mest. Og det lykkedes.

Men nu er Nye Borgerlige nedsmeltet, og Pernille Vermund har meddelt, at hun – vupti – repraesent­erer Liberal Alliance og alt medfølgend­e tankegods. Inklusive medlemskab af EU og et mildere syn på indvandrer­e. Endvidere er det blevet meddelt, at Pernille Vermund igen agter at stille op i Sydjylland­s Storkreds – naeste gang for LA.

Pernille Vermund har stort set vaeret

usynlig i Sønderjyll­and og debatten om vores landsdel. Hvad har hun markeret sig med i forhold til sønderjyde­rne? Har hun haft visioner for vores unge og uddannelse­ssystemet? Har hun ytret holdninger til det graenseove­rskridende samarbejde? Har hun vist initiative­r på turismeomr­ådet? Har hun forslag til en udbygning af vores infrastruk­tur? Eller en løsning på de ringe tog- og busforbind­elser, som dagligt plager indbyggern­e i både små og større byer?

Pernille Vermund har vist, at hun gerne vil drille, men vaelgerne i vores landsdel bliver først for alvor taget ved naesen, hvis de saetter deres kryds ved hendes navn på listen.

Mit råd til vaelgerne i Sydjylland­s Storkreds skal vaere: Stem på folketings­kandidater, som enten er aegte sønderjyde­r, eller som viser en oprigtig interesse i at varetage Sydog Sønderjyll­ands interesser. Fald ikke for kendis-effekten, men sats på dem, der yder en god, stabil og oprigtig indsats.

 ?? ?? Pernille Vermund har vist, at hun gerne vil drille, men vaelgerne i vores landsdel bliver først for alvor taget ved naesen, hvis de saetter deres kryds ved hendes navn, skriver Gunnar Hattesen. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Pernille Vermund har vist, at hun gerne vil drille, men vaelgerne i vores landsdel bliver først for alvor taget ved naesen, hvis de saetter deres kryds ved hendes navn, skriver Gunnar Hattesen. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark