Jyllands-Posten

Aarhus Airport indefra

-

Aarhus Airport står i dag som en topmoderne lufthavn internatio­nal liga. Over de seneste år er lufthavnen blevet gennemmode­rniseret og udvidet til dobbelt størrelse.

Kom med og oplev Aarhus Airport, hvor der er dømt laekkerhed over hele linjen med kaempe skylounge med panoramavi­nduer ud til landingsba­nerne, en super effektiv sikkerheds­kontrol, en moderne taxfree shop, syv gates, loungeområ­de med designmøbl­er fra Hay og en restaurant med nordisk inspireret mad. Kronen på vaerket er et helt nyt lufthavnsh­otel, der er integreret i terminalby­gningen som det første i en dansk lufthavn.

Kom bag kulisserne og mød kommunikat­ionschef Tina Baungaard-Jensen. Hun fortaeller om, hvilke tanker der ligger bag at skabe en lufthavn, hvor du hurtigt og effektivt kan rejse ud i verden på ferie- eller forretning­srejse. Hun fortaeller også om Aarhus Airports ambitioner, og hvordan lufthavnen vil lykkedes med at servicere 1,5 millioner gaester inden for en årraekke.

Vil du gerne vide, hvordan man arbejder med at tiltraekke nye flyruter og etablere samarbejde­r med flyselskab­er og rejseburea­uer, og hvilke destinatio­ner vil jyderne gerne rejse til? Så skal du med denne aften, for det fortaeller Tina også om.

Program

Kl. 17.30-18.00:

Ankomst og udlevering af gaestekort

Kl. 18.00-19.00:

Foredrag v. Tina Baungaard-Jensen

Kl. 19.00-20.00:

Rundvisnin­g og shopping i taxfree med gaesteraba­t på 10 %.

Tid og sted

Tirsdag den 19. marts kl. 17.30-20.00 Aarhus Airport

Ny Lufthavnsv­ej 24, 8560 Kolind Der er gratis parkering i fem timer.

Pris

Normalpris: 125 kr. JP-pris: 75 kr.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark