Jyllands-Posten

Kom af med vandet!

-

Hvis du har prøvet at have et udsving i maengden af vand i kroppen, kender du sikkert den traette og tunge følelse i benene. Nu kan du prøve tabletter med planter, der støtter kroppens udskillels­e af vand og de affaldssto­ffer, der følger med.

Føles benene tunge? Er du traet i kroppen – har du følelsen af at mangle energi? Du har måske hørt, at landmaend af og til må draene deres marker for vand efter perioder med meget regn. Det samme kan gøre sig gaeldende, når kroppen skal af med eventuelt overskyden­de vaeske.

Det er helt normalt. F.eks. hvis du står meget op eller sidder stille gennem laengere tid. Her kan du opleve en følelse af tunghed – saerligt i benene. Du er måske også mere traet og mangler energi... Med produktet Hydrolet kan du få planternes hjaelp til at støtte kroppens udskillels­e af vand sammen med de affaldssto­ffer, kroppen ikke skal bruge. Du får hjaelp til at bevare en normal vandladnin­g, mindske følelsen af tunge ben og få mere energi. Ingrediens­erne giver dig også et bidrag til kredsløbet i de små blodkar og til at vedligehol­de et normalt blodtryk. Nøgleordet er den gode balance af vaeskerne i din krop.

Udrensning og vaeske i kroppen

Vand er afgørende for, at processern­e i din krop fungerer. Det hjaelper med at transporte­re naeringsst­offer ud til cellerne og fjerne affaldssto­ffer. Faktisk består din krop af 60 % vand. Noget vand danner kroppen selv, andet vand indtager vi og udskiller via urinvejene. For at dette kan ske på den optimale måde, har vi brug for, at nyrerne renser blodet for affaldssto­ffer, så vi kan udskille dem, når vi urinerer. Sådan fungerer den normale nyrefunkti­on.

Planterne i Hydrolet

Hydrolet indeholder et ekstrakt af planten agerpadder­okke, som støtter nyrernes evne til at udskille vaeske og dermed affaldssto­ffer. Både Hydrolets glat burre, som fremmer udskillels­en af vaeske via nyrerne, og hibiscus, som bidrager til kredsløbet i de små blodkar, kan medvirke til at mindske følelsen af tunge ben samt hjaelpe med at styrke kroppen og få mere energi. Hydrolet er i øvrigt tilsat maelkebøtt­erod og majssilke samt kalium, som bidrager til at vedligehol­de et normalt blodtryk.

 ?? ?? Tunge fødder
Hvor kommer vandet fra?
En vaesentlig del af blodet består af vand, og det er altid på farten. Men nogle gange bliver vaesken fanget i vaevet på sin vej rundt i kroppen. Det kan give traette og tunge ben.
Tunge fødder Hvor kommer vandet fra? En vaesentlig del af blodet består af vand, og det er altid på farten. Men nogle gange bliver vaesken fanget i vaevet på sin vej rundt i kroppen. Det kan give traette og tunge ben.
 ?? ?? Døjer du med vand i kroppen? Er fødderne tunge, og er det måske ligefrem svaert at passe skoene? Bliver benene hurtigt traette, når du går eller står i laengere tid? Eller føles det som om, du har vaeske i fingrene? Så kan det tyde på, at du har for meget vand i kroppen.
Døjer du med vand i kroppen? Er fødderne tunge, og er det måske ligefrem svaert at passe skoene? Bliver benene hurtigt traette, når du går eller står i laengere tid? Eller føles det som om, du har vaeske i fingrene? Så kan det tyde på, at du har for meget vand i kroppen.
 ?? ?? Tykke fingre
Tykke fingre
 ?? ?? Traette ben
Traette ben

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark