Jyllands-Posten

Slagsmål udviklede sig voldsomt

En 23-årig mand blev stukket med kniv søndag aften.

- JONAS SEJR THOMSON jonas.thomson@jp.dk

Søndag aften kl. 21:50 modtog Østjylland­s Politi en anmeldelse om unge, der var i slagsmål eller uoverensst­emmelse ved Skejbycent­eret i

Aarhus N. Kun få minutter efter kom en opfølgende anmeldelse.

En ung mand var blevet stukket med kniv.

Flere patruljer kørte straks til stedet, og ved deres ankomst fandt betjente en 23årig mand, der var blevet stukket med kniv, men fortsat var ved bevisthed.

Manden blev kørt på hospitalet, og Østjylland­s Politi efterforsk­er nu sagen naermere.

Tidligere søndag eftermidda­g

kl. 16:23 modtog politiet anmeldelse­r om en gaest, der skabte uro på en restaurant på Viby Ringvej.

En 40-årig mand råbte højt og skabte utryghed, men naegtede at forlade stedet, da personalet bad ham om det.

Derfor blev den 40-årige anholdt og taget med på politistat­ionen, hvor han blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Søndag og natten til mandag

var der også narko på vejene i Aarhus ad flere omgange.

En 27-årig mandlig bilist blev kl. 20:25 anholdt og sigtet for en raekke ting på Voldbjergv­ej i Risskov. Bl.a. brugte manden mobil under kørslen, havde ikke sele på og fulgte ikke politiets anvisninge­r om at standse.

Efterfølge­nde viste det sig også, at den 27-årige var i besiddelse af flere poser narko. Derfor blev han også sigtet for narkokørse­l og for besiddelse af narko.

En 19-årig mandlig bilist blev natten til mandag kl. 00:45 anholdt og sigtet for narkokørse­l, da han blev standset på Sønder Allé. Manden var i besiddelse af en mindre maengde hash og blev derfor også sigtet for besiddelse af narko.

Ligeledes blev en 21-årig mandlig bilist mandag kl. 04:00 anholdt og sigtet for narkokørse­l og for besiddelse af narko, da han blev standset iViby J i påvirket tilstand og i besiddelse af Tramadolta­bletter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark