Jyllands-Posten

SÅDAN REJSER DU MED BELLA REJSER

-

Rejsen starter og slutter taet på dit hjem

Du bliver hentet i bus et centralt sted i din kommune. Passer det dig bedre at tage på en rejse fra en anden kommune, er du naturligvi­s velkommen til det. I lufthavnen hjaelper vi både med checkin og aflevering af bagagen. Efter rejsen kører vi dig tilbage til samme sted, som det hele startede. Så er du naesten hjemme.

Tryghed og personlig service

Du skal vaere tryg på rejsen og tryg ved det, du aftaler med os, før du tager afsted. Derfor er du altid velkommen til at ringe til Anja, Ruth og Sofie for at få hjaelp og råd. Vi synes, det er hyggeligt at tale med vores gaester, så vi sørger for at have god tid, når du ringer.

Erfaren dansk rejseleder

Din danske rejseleder har stor erfaring både i rejsemålet og i at få en gruppe til at fungere bedst muligt. Rejseleder­en, der bor på hotellet og er med på alle udflugter, er selv 55-70 år og dermed en naturlig del af gruppen.

Du bor godt og centralt

Vi udvaelger hoteller for deres stemning, kvalitet og beliggenhe­d. En god dag starter med, at du vågner udhvilet og nyder det faelles morgenmålt­id. Efter udflugtern­e laegger vi vaegt på gode muligheder for at slappe af og hygge, før det bliver tid til den faelles aftensmad.

Fire udflugter i roligt tempo

På alle rejser inkluderer vi fire spaendende udflugter med den danske rejseleder, fra byvandring­er til besøg på lokale sevaerdigh­eder og udflugter i naturen. De foregår i roligt tempo, og der er frokost inkluderet.

To dage på egen hånd

To dage er afsat til tid på egen hånd. Rejseleder­en er klar med tips til udflugter i lokalområd­et, men du kan naturligvi­s også bare slappe af på hotellet sammen med de andre deltagere. Det er helt op til dig.

Udvalgte rejsemål

Nøgleorden­e for vores rejsemål er smuk natur, spaendende kultur og god mad. Og så skal det vaere nemt at komme dertil med direkte fly. Se vores rejser til Andalusien, Catalonien, Gardasøen, Kreta, Loutraki/Graekenlan­d, Mallorca, og Toscana.

De bedste tidspunkte­r

Du rejser uden for de varmeste og mest hektiske turistsaes­oner. Det er på alle måder mest behageligt.

Livsglade seniorer fra din kommune

Typisk vil en god del af deltagerne komme fra din egen kommune. Måske kender du nogen på forhånd, eller

I har faelles bekendte. Det giver en saerlig stemning, hvor snakken hurtigt kommer i gang, og mulighed for nye venskaber, når du kommer hjem.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark