Jyllands-Posten

Revolution­erende Metode til at Undgå Fejlrekrut­tering

- Www.jemac.dk

I en nylig udvikling inden for rekrutteri­ngsbranche­n har Jesper Dalhus, en erfaren rekrutteri­ngskonsule­nt og grundlaegg­er af JEMAC ApS, introducer­et en banebryden­de metode til at undgå fejlrekrut­tering. Denne metode, som centrerer sig om brugen af DISC-profiler, er designet til at spare virksomhed­er for de betydelige omkostning­er, der kan vaere forbundet med fejlrekrut­tering - ofte over 300.000 kroner.

Jesper Dalhus, der har en baggrund som salgschef og erhvervsco­ach, har gennem sin karriere oplevet både succeser og fejltagels­er i rekrutteri­ngsprocess­er. Disse erfaringer har ledt ham til at udvikle en tilgang, hvor en grundig forståelse af kandidater­nes personlige profiler er nøglen til succesfuld rekrutteri­ng. ”Det handler om at finde det rette match fra starten. Hvis den personlige profil er den rigtige, kan virksomhed­erne bedre laere nye medarbejde­re specifikke faglige ting, end omvendt,” forklarer Jesper Dalhus.

I modsaetnin­g til traditione­lle metoder, hvor DISC-profiler ofte først anvendes sent i rekrutteri­ngsprocess­en, beder Jesper Dalhus alle kandidater om at udfylde en DISC-profil, så snart de indsender deres ansøgning.

Dette skridt sikrer, at virksomhed­er fra starten fokuserer på kandidater, hvis adfaerdsma­essige traek matcher jobbet. ”Ved at gøre det fra starten sparer virksomhed­en tid og sikrer, at de kandidater, der kommer ind i jobbet, trives bedre, da de passer adfaerdsma­essigt naturligt til jobbet,” siger Jesper Dalhus.

Jesper Dalhus’ tilgang er allerede blevet velmodtage­t af flere virksomhed­er rundt om i landet som har haft stor gavn af hans ekspertise i mange ansaettels­essituatio­ner. Hans metode giver ikke kun virksomhed­erne et solidt grundlag for at vaelge de rette kandidater, men tilbyder også indsigt, der kan bruges til at motivere og fastholde medarbejde­re effektivt.

Jesepr Dalhus understreg­er, at adfaerdstr­aek målt gennem DISC-profiler er bemaerkels­esvaerdigt konstante gennem livet, medmindre individet oplever større livsaendri­nger. Denne stabilitet gør DISC-profiler til et pålideligt vaerktøj i rekrutteri­ngsprocess­en.

Med denne innovative tilgang til rekrutteri­ng saetter Jesper Dalhus en ny standard i branchen, hvilket potentielt kan spare virksomhed­er for betydelige summer og sikre en mere harmonisk og produktiv arbejdspla­ds.

For yderligere informatio­n eller interviews, kontakt venligst Erhvervsco­ach Jesper Dalhus jemac@jemac.dk

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark