Jyllands-Posten

Mistaenkel­ige forhold, da en mand i 60’erne blev fundet død

Østjylland­s Politi er stadig i gang med at klarlaegge omstaendig­hederne omkring et dødsfald i Odder.

- FREDERIK BOESGAARD frederik.boesgaard@jp.dk

Mandag eftermidda­g modtog Østjylland­s Politi en anmeldelse om et dødsfald på en adresse ved Kildegaard­sparken i Odder.

I en lejlighed var en mand i 60’erne blevet fundet død, og der var nogle mistaenkel­ige forhold omkring dødsfaldet.

Derfor blev der foretaget undersøgel­ser på stedet.

22-årig prøvede at flygte

Tirsdag blev der foretaget yderligere undersøgel­ser, herunder en obduktion, der skal vaere med til at klarlaegge, om der kan vaere foregået noget kriminelt. Østjylland­s Politi ønsker ikke at oplyse yderligere om sagen, før undersøgel­serne er faerdige.

En patrulje fra lokalpolit­iet i Grenaa blev mandag aften mistaenkso­m, da den fik øje på en 22-årig mand, der gik rundt ved en tankstatio­n på Østerbroga­de. Derfor forsøgte betjentene at tage kontakt til den unge mand.

Men da han fik øje på politiet, satte han straks i løb. Patruljen reagerede hurtigt og satte efter, og da manden løb ind over nogle små veje og stier, steg en af betjentene ud af bilen og løb efter.

Jagten endte med, at manden blev indhentet og anholdt på Baekkevej. Han blev sigtet for besiddelse af euforisere­nde stoffer med henblik på salg.

Indbrudsty­ves bil endte i sø

Natten til tirsdag fik Østjylland­s Politi en anmeldelse om et indbrud på Løgten Østervej i Skødstrup.

En patrulje kørte hurtigt mod stedet, og på Studstrupv­ej fik den øje på en modkørende bil med to maend, som betjentene forsøgte at standse. Men i stedet accelerere­de bilen og kørte i høj fart med patruljebi­len bag sig.

I krydset med Grenåvej svingede bilen til højre og fortsatte ad en cykelsti hen over vejen, ind over en mark og endte i en mindre sø.

De to maend sprang herefter ud af bilen og lykkedes med at slippe vaek.

Sagen efterforsk­es nu naermere for at finde frem til, hvem gerningsma­endene er.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark