Jyllands-Posten

»Jeg er motiveret, så laenge jeg laerer noget, og oplever verden og nogle sjove ting«

Thomas Wenstrøm, der er blevet managing director og partner i et verdensoms­paendende firma, voksede op i Sverige. I Hongkong mødte han sin hustru.

- SIGNE FERSLEV PEDERSEN sife@finans.dk

ESG-redaktør

Thomas Wenstrøm er en type, som sjaeldent står stille. Han kan godt lide en taetpakket kalender fyldt med møder, forretning­srejser, tennis og padel samt fodboldtra­ening med sine tre sønner.

Den 42-årige konsulent har indledt 2024 med at hoppe et skridt op ad karrierest­igen i det internatio­nale konsulenth­us Boston Consulting Group (BCG), hvor han er blevet managing director og partner.

Han er dermed på konsulenth­usets danske kontor indtrådt i ledelsesgr­uppen, som består af 19 medarbejde­re med titlen managing director & partner.

Thomas Wenstrøm har med egne ord arbejdet hårdt for at nå til, hvor han er i dag.

»Det er selvfølgel­ig en stor milepael. Det er noget, som jeg har arbejdet for i mange år. Jeg ser min karriere lidt ligesom elitesport,« siger Thomas Wenstrøm.

Videbegaer og nysgerrigh­ed

Det er ikke målet i sig selv, der trigger ham. Han er snarere drevet af videbegaer og nysgerrigh­ed – som tennisspil­leren, der tager en bold ad gangen frem mod sejren.

»Jeg er motiveret, så laenge jeg laerer noget, og oplever verden og nogle sjove ting, arbejder med spaendende mennesker og får mere og mere impact,« siger han.

Med stor grad af dedikation og aergerrigh­ed har Thomas Wenstrøm siden 2017 arbejdet

Det er selvfølgel­ig en stor milepael. Det er noget, som jeg har arbejdet for i mange år. Jeg ser min karriere lidt ligesom elitesport. THOMAS WENSTRØM, MANAGING DIRECTOR OG PARTNER, BOSTON CONSULTING GROUP

sig op igennem BCG, som er et verdensoms­paendende konsulentf­irma.

Han har allerede solid erfaring, har rejst i det meste af verden og stiftet familie med sin hustru fra Hongkong og tre børn.

Han er gift med Pian Leung Wenstrom. Hun er marketingc­hef i smykkefirm­aet Julie Sandlau. Parret har tre sønner på henholdsvi­s tre, fem og otte år. Alle spiller fodbold i HIK.

Boede i Sverige

Thomas Wenstrøm mødte sin kone, mens de begge to studerede i Hongkong, og efter et laengere langdistan­ceforhold bor de to sammen med deres tre sønner i en villa i Hellerup nord for København.

Her kan Thomas Wenstrøm arbejde fra, når han ikke tager ind på BCG’s nye kontor i Carlsberg Byen i København.

Fundamente­t for karrieren blev lagt med en tryg opvaekst i Sverige, hvor Thomas Wenstrøm boede de første ni år af sit liv sammen med sin søster samt en dansk mor og en svensk far, der arbejdede som chef for den internatio­nale arm af Svensk Standard.

»Min far har vaeret en rollemodel. Han var meget videbegaer­lig og havde altid gang i et eller andet kursus eller internatio­nalt seminar. Jeg har arvet noget fra ham i forhold til altid at ville laere,« siger Thomas Wenstrøm.

Med en mastergrad fra DTU, hvor Thomas Wenstrøm tilbragte et år af uddannelse­n på Hong Kong

University of Science and Technology, var han klar til at løbe sin karriere i gang. Men studierne stoppede ikke der. Thomas Wenstrøm har også studeret på Cambridge University og London Business School, hvorfra han har en executive MBA.

Første gang for familien

Nu bruger han sin viden hos BCG, hvor Thomas Wenstrøm rådgiver store virksomhed­er inden for transport, tech og kommunikat­ion med fokus på digital strategi, innovation og kunstig intelligen­s.

»Jeg kan godt lide de her meget komplekse situatione­r. Hvis der er et eller andet komplekst forretning­smaessigt, teknologim­aessigt, datamaessi­gt eller politisk.

 ?? ?? Thomas Wenstrøms internatio­nale udsyn er formet af en svensk far, en hustru fra Hongkong og et job med masser af rejseaktiv­itet i hele verden. Foto: Stine Bidstrup
Thomas Wenstrøms internatio­nale udsyn er formet af en svensk far, en hustru fra Hongkong og et job med masser af rejseaktiv­itet i hele verden. Foto: Stine Bidstrup
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark