Jyllands-Posten

Bliv klogere på verden

-

Verden er en kompleks størrelse, men heldigvis kan bøger vaere nøglen til at forstå dens mange facetter. Fra de storslåede sportsaren­aer i Afrika til de danske landbrugsm­arker, fra alkymistis­ke eksperimen­ter til runestenen­s mystik og fra fodboldhel­tenes bedrifter til universets uforståeli­ge tomrum er her en samling vaerker, der tager dig med på en intellektu­el opdagelses­rejse.

Oscar Rothstein DET LYSENDE HJERTE

I Det lysende hjerte tager Oscar Rothstein os med til Afrikas hjerte gennem fodboldens linse, udforskend­e historie og nutidens samfundsfo­rhold. Hvis man vil forstå Afrika, kan man med fordel begynde med kontinente­ts fodbold – og netop det gør journalist og idéhistori­ker Oscar Rothstein.

Rasmus Hage Dalland JORDBUNDET

Rasmus Hage Dalland reflektere­r i Jordbundet over landbruget­s fremtid i en tid med store klimaforan­dringer.

Et must-read for alle, der ønsker at forstå landbruget­s betydning ALTINGET

Frederik Stjernfelt ALKYMIST I LAENKER

Alkymist i laenker afslører Johann Konrad Dippels eventyrlig­e liv, der tangerer det overnaturl­ige.

Uhyre vigtig bog om en maerkelig og mystisk mand BERLINGSKE

Lisbeth M. Imer DANMARKS RUNESTEN

De danske runesten er et direkte møde med de mennesker, der levede her for 1000 år siden. I Danmarks runesten bliver vi praesenter­et for en unik kulturarv gennem Lisbeth M. Imers ekspertise og Roberto Fortunas fotografis­ke øje.

POLITIKEN Holger Bech Nielsen og Jonas Kuld Rathje TEORIEN OM INGENTING

Holger Bech Nielsen og Jonas Kuld Rathje går i Teorien om ingenting videnskabe­ligt til vaerks og udfordrer vores begrebsver­den om universet. Denne bog handler om alt det, der ikke er noget – i hvert tilfaelde ikke noget, vi rigtigt forstår. Opfølgeren til bestseller­en

Teorien om alt.

Steffen Pedersen SØREN LERBY - DIRIGENTEN

Søren Lerbys begivenhed­srige liv udfoldes for første gang fra barndomsår­ene i Valby og Taastrup gennem en udlandskar­riere og det efterfølge­nde liv som traener og fodboldage­nt med triumfer på internatio­nale stadions.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? JYLLANDS-POSTEN
BERLINGSKE
JYLLANDS-POSTEN BERLINGSKE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark