Jyllands-Posten

MEGET MERE GRØNT – NEMT OG ENKELT!

-

Mange forbinder årets begyndelse med nye vaner, mere motion og en sundere livsstil. Nogen har succes med sine nytårsfors­aet, mens mange genoptager gamle vaner. Uanset hvad kan vi alle bruge et lille skub i den rigtige retning. Det er i høj grad tilfaeldet, hvis vi skal spise sundere og gøre klimaet en tjeneste samtidig – det vil REMA 1000 gøre nemt og enkelt for kunderne med korn og kerne samt inspireren­de madløsning­er.

REMA 1000 er discount med holdning. Det betyder, at discountka­eden har kunden for øje og klare holdninger til sit arbejde med blandt andet miljø og sundhed – og ikke mindst til varerne på hylderne. Som lokalforan­kret dagligvare­kaede har REMA 1000 gennem årene lanceret store såvel som små initiative­r med det til faelles at gøre hverdagen meget mere enkel for kunderne – uanset om det drejer sig om motion og bevaegelse eller inspiratio­n til madlavning­en. Netop inspiratio­n betragter REMA 1000 som noget af det vigtigste at kunne tilbyde kunderne. Det fo aeller Indkøbs- og marketingd­irektør i REMA 1000, Anders René Jensen:

“Inspiratio­n er noget af det vigtigste, når det drejer sig om kost og vores madvaner. Uden inspiratio­n ender vi med de samme 3-5 re er på tallerkene­n igen og igen. Som bekendt er det sundt – og jo også anbefalet – at spise varieret. De or ønsker vi i REMA 1000 at tilbyde vores kunder enkle, laekre og inspireren­de løsninger i hverdagen. Det gør vi allerede med ugentlige madplaner og opskri er baseret på vores aktuelle tilbudsavi­s, men inspiratio­n alene er ikke nok for at spise sundere og med fokus på klimaet. Som dagligvare­kaede har vi også et ansvar for at udvikle vores

produkter og so iment i takt med udviklinge­n og på den måde gøre det nemt og enkelt at traeffe sundere valg i hverdagen,” siger Anders René Jensen.

Inspiratio­n – et vigtigt skridt på vejen

Ifølge indkøbs- og marketingd­irektøren er enkle løsninger og inspiratio­n to nøgleord, når det drejer sig om at ski e gear på vejen mod klimavenli­gere og ikke mindst sundere fødevarer. Det er de meget opmaerksom­me på i REMA 1000. Inspiratio­n er desuden en hjørnesten i discountka­edens franchisek­oncept, hvor selvstaend­ige købmaend dagligt traeffer beslutning­er praeget af kollegaern­es gode ideer og input fra kunderne. På samme måde er kunderne selvstaend­ige, når de handler ind og beslu er, hvad de laegger i indkøbskur­ven – og sådan skal det vaere. Ikke desto mindre er det gennem netop inspiratio­n i hverdagen, at REMA 1000 kan leve op til sit ansvar som dagligvare­kaede for at nudge kunderne i fremtiden:

”At følge med i nye tendenser og samfundsud­viklingen med blandt andet inspireren­de produktudv­ikling er noget af det, vi som dagligvare­kaede kan gøre for at leve op til vores ansvar på. De senere år har vi set nye tendenser i danskernes valg

af saerligt fødevarer. Vi danskere sae er fo sat pris på et godt stykke kød, men vi ser en tendens til, at grøntsager og baelgfrugt­er vinder større og større indpas. Tendensen er et skridt i den rigtige retning, hvis vi skal gøre klimaet og miljøet en tjeneste samt højne dyrevelfae­rden. Det kraever nemlig, at vi begynder at spise mindre, men bedre kød og meget mere grønt – for eksempel baelgfrugt­er. Vi skal altså have vendt vores måde at taenke og planlaegge madlavning på, så vi i fremtiden taenker grøntsager først, mens kød i højere grad skal fungere som en smagsforst­aerker,” siger Anders René Jensen.

Kreativite­t og handling er vejen frem

Selvom indkøbs- og marketingd­irektøren forklarer, at discountka­eden er bevidst om samfundsud­viklingen og spirende tendenser, understreg­er han alligevel, at omstilling­en er en laengereva­rende proces. At vende måden at taenke kost og madlavning sker ikke med gode intentione­r og kreativt markedsfør­ingsmateri­ale – det kraever handling. De or kommer REMA 1000 i fremtiden til at produkt- og so imentsudvi­kle mange flere nemme og enkle madløsning­er baseret på korn og kerne samt grøntsager – og ikke mindst baelgfrugt­er.

”Når vi i REMA 1000 siger discount med holdning, taler vi først og fremmest om varer af en høj kvalitet til lave priser samt at varerne på vores hylder er ansvarligt fremstille­t under hensyntage­n til miljøet og mennesker. Men det er også en cementerin­g af vores klare holdning til, at enkle løsninger og sundere fødevarer skal vaere tilgaengel­ige for alle til priser, hvor alle kan vaere med. Vores kunder skal have råd til at traeffe sundere og mere baeredygti­ge valg i hverdagen – både når det kommer til kød med høj dyrevelfae­rdsmaerkni­ng og nye, sundere alternativ­er i madlavning­en,” siger Anders René Jensen.

Et af vaerktøjer­ne, REMA 1000 bruger for at gøre hverdagen nem og enkel til lave priser, er discountka­edens egen serie af kvalitetsv­arer. Serien udvikles konstant med nye og spaendende produkter, som gør det meget mere inspireren­de at taenke grøntsager, baelgfrugt­er samt korn og kerne ind i madlavning­en som alternativ­er til kødet. På den måde kan man spise sundere, og endda til lave priser, alt imens man gør klimaet en tjeneste – det er discount med holdning!

 ?? ?? REMA 1000 vil gøre det nemt at spise meget mere grønt
REMA 1000 vil gøre det nemt at spise meget mere grønt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark