Der var aldrig den mindste tvivl om, hvem der ville vinde, da Arsenal var på besøg hos West Ham.

-

Klassefors­kellen var slående.

Arsenal var søndag eftermidda­g flere niveauer over West Ham, da de to London-klubber stødte sammen hos sidstnaevn­te i Premier League.

Allerede ved pausefløjt var Arsenal foran med 4-0, og det fik tusindvis af vaerternes fans til at forlade deres saeder og udvandre fra stadion.

Da kampen var slut, stod der 6-0 på måltavlen.

Saerligt i første halvleg af søndagens opgør var klassefors­kellen tydelig.

Det var et spørgsmål om tid, før Arsenal skulle få hul på bylden, og efter 32 minutter skete det. William Saliba steg op til et hjørnespar­k og headede kuglen i nettet til 1-0.

Arsenal holdt fast i sit jerngreb, og Bukayo Saka var en konstant trussel, når han blev fodret af holdkammer­aterne Martin Ødegaard og Leandro Trossard.

Sidstnaevn­te leverede en perle af en aflevering, da han fra egen halvdel sendte en høj bold frem i dybden til netop Saka.

Saka rundede West Ham-keeper Alphonse Areola, som trak i nødbremsen, og så var der straffespa­rk. Det omsatte Saka selv stensikker­t til mål.

Målet faldt efter 41 minutter, og tre minutter senere var der bingo igen. Declan Rice slyngede et frispark i feltet, hvor Gabriel steg op og headede Arsenal på 3-0.

Festen fortsatte to minutter inde i første halvlegs tillaegsti­d, da Leandro Trossard fik bolden i udkanten af feltet. Efter ét traek til højre, krøllede han den op i krydset til 4-0. Og så begyndte hjemmehold­ets fans at udvandre.

Tempoet blev sat lidt ned efter pausen, men Arsenal skabte fortsat chancer og endte altså med at vinde med seks mål.