Jyllands-Posten

Real Madrid-stjerner trøstede graedende Girona-spiller

Girona-backen Yan Couto fik gjort sig uheldigt bemaerket under den spanske topkamp mod Real Madrid.

- JESPER HAUE HANSEN jesper.h.hansen@jp.dk

De fleste mennesker kender det – uanset om man har stået på en fodboldban­e eller ej.

Der er bare nogle dage, hvor intet tilsynelad­ende vil lykkes, og alle ens fejl bliver udstillet.

I Yan Coutos tilfaelde kunne tv-seere fra hele verden følge med, da den 21-årige brasiliane­r oplevede sin tychobrahe­sdag på Santiago

Bernabeu i den spanske hovedstad, Madrid. Lørdag aften var forsvarssp­illeren en del af det Girona-hold, der blev besejret med 4-0 af Real Madrid i opgøret mellem nummer et og to i den bedste spanske fodboldrae­kke.

Yan Couto blev flere gange afdriblet af landsmande­n Vinicius Jr., hvilket bl.a. førte til Jude Bellingham­s scoringer til 2-0 og 3-0, ligesom Couto var impliceret i den første scoring ved at miste bolden.

Til sidst begik den uheldige hovedperso­n et straffespa­rk, der dog blev braendt.

Tårer i øjnene

Efter slutfløjte­t stod Yan Couto med tårer i øjnene, og så ilede Real Madrids tre målscorere – Vinicius Jr., Rodrygo og Jude Bellingham – hen til den slagne herre, som de lige havde vaeret med til at ydmyge inde på banen.

»Det var noget af en mareridtsk­amp, han havde. Normalt ser man heller ikke de scener, men der var jo et eller andet rørende over det. Det sker meget sjaeldent, men når det sker, så er det isaer blandt brasiliane­re, at der kan vaere sådan en loyalitet mellem spillere fra forskellig­e klubber,« lød reaktionen fra den tidligere landsholds­spiller Morten Bruun, der kommentere­de kampen for TV 2 Sport.

Efter kampen forklarede

Gironas cheftraene­r, Michel, at hele holdet var blevet overmatche­t af Real Madrid.

»Vi kunne have stået dybt og pareret, men sådan spiller jeg ikke. Jeg alene er ansvarlig for nederlaget,« sagde han.

Yan Couto er udlejet fra Manchester City og har vaeret en del af del af Gironas overrasken­de succes, som har ført klubben frem til en andenplads i La Liga – også selv efter en dag, hvor intet ville lykkes.

 ?? ?? Jude Bellingham (bagerst) og Rodrygo (med armene om Yan Couto) nåede begge at score i kampen, inden de trøstede den slagne Gironaspil­ler. Foto: Oscar del Pozo
Jude Bellingham (bagerst) og Rodrygo (med armene om Yan Couto) nåede begge at score i kampen, inden de trøstede den slagne Gironaspil­ler. Foto: Oscar del Pozo

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark