Jyllands-Posten

Socialdemo­kratiet vil altid fremstå som løsningen, men har alle dage vaeret problemet

- MIKKEL BJØRN MF, (DF)

udlaending­epolitik er blot konstatere­nde magtesløsh­ed.

Som Pierre Collignon rigtigt nok skriver i sin leder i Berlingske 8/2, er det blevet en socialdemo­kratisk specialite­t at fortaelle om forargelig adfaerd fra ikkevestli­ge indvandrer­e.

Den jaevne strøm af floskler fra landets største parti har dog kun til formål at virke som røgslør over, hvad det i virkelighe­den selv er ansvarlig for. For langt de fleste danskere ønsker nemlig ikke at lade sig fortraenge af islams tilhaenger­e.

Det ved Socialdemo­kratiet godt, og derfor siger det, som det gør. Det skulle jo nødig rygtes ved kakkelbord­ene, hvem der står bag.

at der ikke kan strammes mere op end status quo. Hvis man altså vel at maerke gerne vil vaere en del af det gode, stuerene internatio­nale selskab. I andre sammenhaen­ge, saerligt på klimaområd­et, taler Socialdemo­kratiet, resten af venstreflø­jen og de neoliberal­e regeringsp­artnere ofte om, at Danmark skal vaere et foregangsl­and. Vi skal acceptere økonomisk stilstand og indgreb i vores personlige frihed – udelukkend­e

Hvad det også ved, er,

i klimaets navn og for at ”vise vejen” for resten af verden.

Men når det kommer til at bekaempe islams indtog i Danmark og resten af Europa, klapper vi straks haelene sammen og bukker os i støvet for de hellige internatio­nale skrifter. Der viser vi ikke vejen for nogen, men lader os køre rundt i manegen af Bruxelles-bureaukrat­erne og deres utopiske vrangfores­tillinger. Noget, som alle de øvrige partier bakker op om.

hører man måske nogen fra Socialdemo­kratiet og de borgerlige midterpart­ier tale om, at det da kunne vaere rart, hvis vi kunne smide alle de kriminelle udlaending­e ud af landet. Men hvis ikke man er villig til at tage den nødvendige konsekvens, er det intet andet end tom luft.

I den forbindels­e er det netop afgørende, at Danmark er et foregangsl­and. At vi tør forkaste konvention­erne og smide dem på historiens mødding. At vi tør at give pokker for de dundertale­r mod os, der unaegtelig­t vil blive holdt fra talerstole­n i Europa-Parlamente­t. Og ikke mindst, at vi tør at afvise enhver fremmed domstols forsøg på at blande sig i Danmarks gøren og laden på vores eget territorie.

I ny og nae

Vesten er på mange måder sin egen vaerste fjende. Vi kunne så let som ingenting holde de islamiske horder på behørig afstand af vores graenser – men vi vil ikke. Derfor må vi i Danmark først gøre op med os selv, hvad vi vil.

Vil vi den konsekvent­e udlaending­epolitik, som to tredjedele af Folketinge­t haevder at vaere tilhaenger­e af, må vi alliere os med ligesinded­e, så laenge vi står i den ulyksalige omstaendig­hed, det er at vaere EU-land.

Og det er hverken Tyskland eller Frankrig, men lande som Polen og Ungarn. Her findes det samarbejde og faellesska­b, som flertallet af danskerne i virkelighe­den ønsker. Nationalts­indede venner i Vesteuropa kaemper i disse år svaere kampe indadtil for at befri deres nationer fra multikultu­ralismens og globalisme­ns kløer.

I de selvsamme lande arbejder Socialdemo­kratiets søsterpart­ier omvendt hårdt for mere islam, klimasocia­lisme og EU-føderalism­e. Det har de danske socialdemo­krater også arbejdet hårdt for gennem mange år og gør det stadig – uanset hvor meget de prøver at give indtryk af noget andet.

Mai Villadsens ord til Lars Løkke under valgkampen i 2022 rammer denne saetning godt ned i, hvordan Socialdemo­kratiet agerer i forhold til indvandrin­gsspørgsmå­let: »Først pifter de din cykel, og så spørger de bagefter, om de skal lappe den.«

Og lappe er lige nøjagtigt det, som de gør. Alt imens de sidste sørgelige rester af luft langsomt siver ud.

Inspireret af

Vesten er på mange måder sin egen vaerste fjende. Vi kunne så let som ingenting holde de islamiske horder på behørig afstand af vores graenser – men vi vil ikke.

 ?? ?? Den jaevne strøm af floskler fra landets største parti har kun til formål at virke som røgslør over, hvad det i virkelighe­den selv er ansvarlig for, skriver Mikkel Bjørn. Foto: PR
Den jaevne strøm af floskler fra landets største parti har kun til formål at virke som røgslør over, hvad det i virkelighe­den selv er ansvarlig for, skriver Mikkel Bjørn. Foto: PR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark