Jyllands-Posten

Hundredvis af depotrum skyder op under Temacentre­t

»Jeg er helt overbevist om, at der er et marked for det,« siger ejeren af Kaelderrum­met i Hammel.

- CHRISTINA S. JOHANSEN Lokalavise­n Favrskov csj@lokalavise­n.dk

Mellem 250 og 300 depotrum bliver opført under Temacentre­t i Hammel.

Det er Tonni Christense­n fra Gammel Rye, som står bag det nye firma Kaelderrum­met.

De første 35 rum står klar til brug torsdag 15. februar. En måneds tid senere kommer de naeste 100 og senere en bunke mere. Rummene er fra 2,5 kubikmeter og opefter.

Man booker ganske enkelt et rum via hjemmeside­n Kaelderrum­met.dk. Derigennem modtager man en kode, som får porten til at gå op. Så kan man frit besøge sit depotrum mellem klokken 6 og 22 hver dag. Man låser rummet af med egen haengelås.

Er der virkelig et marked for det her i Hammel?

»Jeg er helt overbevist om, at der er et marked for det. Der er jo ikke nogen, som gør det her i Hammel. Jeg har researchet en del og har nok besøgt 15 forskellig­e steder med depotrum – jeg må sige, at jeg selv er lidt overrasket over, hvor mange, som faktisk bruger det. Så der er ingen tvivl om, at der er et marked i Hammel,« siger Tonni Christense­n, som kalder Kaelderrum­met for »tørt, godt, varmt og sikkert«:

»Her er overvågnin­g, alarm og hele molevitten 24-timer i døgnet.«

Vejen til TemaCentre­t

Hvordan finder man overhovede­t på at indtage kaelderen under Temacentre­t? Ja, det kraever, at vi går nogle år tilbage og begynder et lidt andet sted.

Tonni Christense­n er egentlig uddannet bygningsma­ler, men har i 30 år pudset vinduer. Han ejer firmaet Vinduespud­se-Ren med fire ansatte, hvor én er uddannet VVS’er og andre bare generelt har haenderne godt skruet på.

Tilbage, da Topdanmark ejede Temacentre­t, manglede centret en person til at klare småopgaver. Topdanmark kontaktede en af Tonnis kammerater, som dog ikke havde tid og derfor sagde:

»Prøv at kontakte Tonni.« På den måde kom Tonni Christense­n til at kende stedet, så da Topdanmark besluttede at saelge Temacentre­t til Hans Vestergaar­d i 2020, lød beskeden fra ’Karin’ i Topdanmark:

»Jeg skal nok prøve at saelge dig med, Tonni.«

På den måde blev Tonni Christense­n ejendomsan­svarlig på nogle af Hans Vestergaar­ds

ejendomme.

»Ja, det der hed vicevaert i gamle dage,« siger Tonni Christense­n.

800 kvadratmet­er

Og så er vi tilbage til, hvordan man dog får den idé at indtage kaelderen under Temacentre­t.

»Som vicevaert gik jeg i lang tid og kiggede på de her tomme lokaler – der var vitterligt ingenting hernede udover to paller med gammelt julepynt. Og det irriterede mig, at

Det irriterede mig, at 800 kvadratmet­er bare skulle stå tomt og ikke blive brugt til noget som helst. TONNI CHRISTENSE­N, EJER KAELDERRUM­MET

800 kvadratmet­er bare skulle stå tomt og ikke blive brugt til noget som helst,« siger Tonni Christense­n, som fik lavet en god aftale med Hans Vestergaar­d.

»Jeg er jo vinduespud­ser først og fremmest, men det at få lov til at lave noget helt andet engang imellem er sjovt. Vi blev Gazelle-virksomhed sidste år, så vi har såmaend rigeligt at lave. Men idéen om Kaelderrum­met blev altså ved med at lure.«

 ?? ?? Man finder indgangen til Kaelderrum­met ved at gå ind gennem Temapassag­en ved siden af Profil Optik. Foto: CSJ
Man finder indgangen til Kaelderrum­met ved at gå ind gennem Temapassag­en ved siden af Profil Optik. Foto: CSJ

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark