Jyllands-Posten

Nyt fitnesscen­ter koster 899 kroner om måneden: »Vi ved, at vi er det vaerd«

Et medlemskab i The Gym er ikke billigt. Til gengaeld får kunder en fitness-oplevelse ud over det saedvanlig­e.

- STEN BRØGGER Din Avis Aarhus sb@jyla.dk

»Til sidst kunne jeg ikke se mig selv i øjnene. Jeg blev presset til at levere dårligere og dårligere service. Jeg kan godt forstå forretning­smodellen, men det er ikke saerlig holdbart, når det, vi saelger, er mental og fysisk sundhed og velvaere.«

Lars Mølvad havde egentlig droppet fitnessbra­nchen og startet sig eget koncept med udendørstr­aening, da hans makker spurgte ham, om de ikke skulle skabe deres eget fitnesscen­ter.

Det ville Lars gerne. På én betingelse. At centret skulle vaere noget andet og mere end gaengse fitnesscen­tre.

Resultatet blev The Gym, et nystartet fitnesscen­ter på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, og man kan med en vis sindsro sige, at der her er skruet op for kvalitet og service.

Det koster til gengaeld 899 kroner om måneden at vaere medlem, rundt regnet tre gange så meget, som man skal betale i andre fitnesscen­tre.

»Vi har ét abonnement, og det er alt inklusive. Vi synes, det er bedre og mere gennemskue­ligt end at have 27 forskellig­e muligheder. Det er one size fits all, siger Lars Mølvad til Din Avis Aarhus.

Mølvad er medejer af det nye fitnesscen­ter. Han baerer også titlerne direktør, coach og personlig traener.

Vi vil gerne give i stedet for at tage. LARS MØLVAD, MEDEJER, THE GYM

Eksklusive rammer

At The Gym er anderledes end det gaengse fitnesscen­ter kommer blandt andet til udtryk ved, at det visuelle design i The Gym er skabt af arkitektfi­rmaet FormIII. At fashionabl­e Anker & Co står for belysninge­n. At alle møbler enten er designmøbl­er eller unika. At HiFi Klubben har leveret centrets lydsystem, og at der er natursten på vaeggene og plantevaeg­ge i entréen (for at skabe »god luft«).

The Gym har også et RELAX-område med tre forskellig­e slags saunaer og koldtvands­kar.

»Vi er nødt til at levere det, andre ikke gør. Vi er et full service fitnesscen­ter. Der er altid personale, du kan gå til.

Der bliver ryddet op hver time og gjort rent en-to gange hver dag. Der må ikke vaere noget, der halter. Alt er optimeret til at give mest mulige fysisk og mental velvaere.« siger Lars Mølvad.

Rettet mod 30+

Ifølge direktøren er centret målrettet et voksent segment, og den gennemsnit­lige alder blandt centrets medlemmer er aktuelt »30+«.

»Det viser sig blandt andet ved, at folk respektere­r stedet, og at lydniveaue­t ikke er så højt,« siger Lars Mølvad.

Lars Mølvad, hvad taenker du om, at prisen på 899 kroner om måneden formentlig får langt de fleste aarhusiane­re til at fravaelge The Gym?

»Vi har vaeret i gang i halvanden uge, og vi har flere end 650 medlemmer. Det viser, at prisen ikke er det, folk vaelger efter. Vi er utrolig glade for vores produkt. Vi står ved det, og vi ved, at vi er det vaerd. Folk nyder at komme hos. Vi kan noget, fordi vi ikke går på kompromis.«

Når kunder tjekker ind i The Gyms reception, får de i øvrigt udleveret to håndklaede­r, der blot efterlades efter endt besøg i centret. Det er formentlig en fordel, alle fitness-entusiaste­r kan forstå. De faerreste traener, fordi de elsker at hive et vådt håndklaede op af tasken ved hjemkomst.

Sundhed er end bare store muskler. LARS MØLVAD, MEDEJER, THE GYM

 ?? ?? I Relax-området i The Gym finder man finsk sauna, bio-sauna og infrarød sauna. Der er også mulighed for at hoppe i et koldtvands­kar. Foto: The Gym
I Relax-området i The Gym finder man finsk sauna, bio-sauna og infrarød sauna. Der er også mulighed for at hoppe i et koldtvands­kar. Foto: The Gym
 ?? ?? Plantevaeg­gene i The Gym skal skabe behagelig stemning og »god luft.« Foto: The Gym
Plantevaeg­gene i The Gym skal skabe behagelig stemning og »god luft.« Foto: The Gym

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark