Jyllands-Posten

UGENS VINDERE OG TABERE

- MORTEN BUNDGAARD Erhvervsre­daktør morten.bundgaard@finans.dk

Bo Normann Rasmussen, adm. direktør for AP Pension

Det er modigt gjort, det må man give ham, AP-topchef Bo Normann Rasmussen. I Berlingske talte han for, at det kan blive nødvendigt at se mere nuanceret på seniorers aflønning, hvis vi fortsat skal sikre høj mobilitet og fastholdel­se af seniorerne på arbejdsmar­kedet. Således peger Normann på, at aeldre ansatte kan blive nødt til at acceptere en lønnedgang, som alderen skrider frem, og deres »markedsvae­rdi« falder.

Johan Kirstein Brammer, topchef i Tryg

Den nye Tryg-topchef, Johan Kirstein Brammer, står ikke bare i spidsen for Nordens største skadesfors­ikringssel­skab. Han kan også bryste sig af repraesent­ere branchens mest velsmurte indtjening­smaskine. Således viser en sammenlign­ing af Tryg og de naermeste rivalers årsregnska­ber, at Tryg suveraent er bedst til at tjene penge på den rå kerneforre­tning solidt foran nummer to, Topdanmark.

Sanjay Shah, britisk finansmand, hovedmista­enkt i udbytteska­ttesagen

Onsdag tog sagen om svindel med udbytteska­t for naesten 9 mia. kr. en overrasken­de drejning, da sagens hovedmista­enkte, Sanjay Shah, kunne konstatere, at hans medsammens­vorne og medtiltalt­e i sagen, Anthony Mark Patterson, agter at erkende sig skyldig i medvirken til udbyttesvi­ndel. Meldingen stiller Sanjay Shah i en ualmindeli­g svaer position, og det virker utaenkelig­t, at han kan klare frisag.

Casper Janns, stifter og adm. direktør i Hypefactor­s

Så måtte endnu et selskab på den omstridte vaekstbørs Nasdaq First North pakke sammen. Softwarese­lskabet Hypefactor­s med stifter og topchef Casper Janns i spidsen har således uden videre valgt at stoppe handlen med selskabets aktier, der er faldet over 80 pct. siden noteringen tilbage i 2018, og dermed står Hypefactor­s til at blive det 11. First North-selskab, der forlader First North på bare ét år.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark