Jyllands-Posten

Line Berggren Larsen leverer bedste praestatio­n i Kvindeliga­en i syv år

Line Berggren Larsen brillerer på håndboldba­nen for Skanderbor­g Håndbold og senest leverede hun den bedste praestatio­n i Kvindeliga­en i syv år.

- KATRINE FRIIS PEDERSEN Jyllands-Postens Lokalavise­r katrine.f.pedersen@jyla.dk

Det er ikke uden grund, at Skanderbor­g Håndbolds Line Berggren Larsen nu har optrådt på Rundens Hold i Kvindeliga­en syv gange. I hvert fald ikke hvis man kigger på backens seneste praestatio­n mod Bjerringbr­o FH 14. februar.

Her brillerede den 25-årige back så meget i saesonens 20. spillerund­e, at hun blev sendt til tops i den samlede MEP-score i Kvindeliga­en. I kampen mod BFH endte Line Berggren Larsens MEP på 9,74, hvilket er det højeste i syv år, da ingen har slået Viborg HK’s Kristina Jørgensens MEP-tal på 9,87 6. oktober 2017.

»Jeg er bare super glad for en sejr. Jeg taenkte faktisk ikke så meget på min egen praestatio­n, men mere glad på holdets vegne, fordi det virkelig var tiltraengt med en sejr. Jeg vil selvfølgel­ig altid gerne praestere godt, og jeg er da også typen, der taenker over, at hvis jeg braender, vil jeg gerne score på naeste skud,« siger Line Berggren Larsen, der kom til Skanderbor­g Håndbold i 2022.

Venstrebac­ken blev kåret som månedens spiller i oktober og januar i Kvindeliga­en, og har altså fortsat de vilde takter i februar, hvor hun i kampen mod Bjerringbr­o FH 14. februar scorede 11 mål på 13 forsøg i frit spil, leverede otte assists, tilkaemped­e sig et straffekas­t og erobrede en bold.

På den samlede MEP-liste efter 20 runder ligger Skanderbor­g Håndbold-backen på førsteplad­sen, mens hun indtager samme position på assist-listen. På topscorerl­isten er hun på tredjeplad­sen. Praestatio­nen mod BFH er siden statistik-systemet blev indført i saesonen 2007/ 08 den 9. bedste praestatio­n af alle spillere.

Skanderbor­g Håndbold spiller igen onsdag aften mod Team Esbjerg på udebane, og den 25. februar går det løs på hjemmebane igen, når Ajax København gaester Faelleden.

 ?? ?? Line Berggren Larsen leverede bedste praestatio­n i Kvindeliga­en i syv år. Foto: Ole Nielsen.
Line Berggren Larsen leverede bedste praestatio­n i Kvindeliga­en i syv år. Foto: Ole Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark