Jyllands-Posten

Vores teknologie­r skal vaere en støtte i undervisni­ngen - aldrig det primaere fokus.

Mens mange diskuterer digital versus analog undervisni­ng som modsaetnin­ger, peger Epson på en alternativ tilgang. En tilgang, der prioritere­r god undervisni­ng frem for teknologis­ke løsninger alene, og som ser på, hvordan teknologi kan berige og forbedre u

-

I de seneste år er der blevet investeret massivt i undervisni­ngsteknolo­gi med det formål at forbedre undervisni­ngen gennem digitalise­ring. Dog erkender vi hos Epson, at teknologi alene ikke er løsningen på alle udfordring­er i uddannelse­ssektoren.

“Hos Epson mener vi, at det er afgørende at prioritere god undervisni­ng frem for at fokusere udelukkend­e på teknologie­n. Vi skal først og

"# undervisni­ng, og derefter se på, hvordan teknologi kan støtte dette,” udtaler Rasmus Nielsen, Sales

Selvom moderne teknologi tilbyder mange muligheder for interaktiv og visuelt stimuleren­de undervisni­ngsmateria­ler, bør vi huske på, at ikke alle elever laerer ens. Derfor er det vigtigt at anerkende vaerdien af både digital og analog undervisni­ng og se dem som komplement­aere elementer snarere end modstriden­de.

“Den rette tilgang handler ikke om at vaelge enten digital eller analog undervisni­ng, men om at

# laering. Teknologi skal vaere et redskab, ikke et mål i sig selv,” tilføjer Rasmus Nielsen.

Rådgivning er nøglen

!

Undersøgel­ser viser, at elevernes engagement med undervisni­ngsteknolo­gi i høj grad afhaenger af, hvordan laerere og undervisni­ngsinstitu­tioner implemente­rer teknologie­n. Derfor rådgiver Epson skolerne med henblik på at integrere teknologis­ke løsninger, der kan fremme engagement, interaktio­n og visualiser­ing.

Epson tilbyder forskellig­e løsninger, der illustrere­r denne tilgang. For eksempel fungerer whiteboard­s ikke blot som tavler, men også som interaktiv­e skaerme, hvilket giver mulighed for dynamisk undervisni­ng.

Derudover tilbyder Epson projektore­r, der kan tilpasses forskellig­e undervisni­ngsmiljøer, såsom store eller små klasser, og giver endda mulighed for virtuelle gaestefore­laesninger.

Epson’s tilgang til undervisni­ngsteknolo­gi fokuserer ikke kun på kvaliteten af undervisni­ngen, men også på oplevelsen af den. Med Epson’s budskab “size matters” i tankerne tilbyder deres løsninger en unik fordel: muligheden for at praesenter­e undervisni­ngsmateria­le på et skaermbill­ede, på op til 150 tommer til almindelig­e klasseloka­ler. Dette åbner op for en mere engagerend­e og dynamisk undervisni­ngsoplevel­se, hvor eleverne kan fordybe sig i indholdet på en måde, der ikke er begraenset af skaermstør­relsen.

Epson’s fokus på større skaermbill­eder afspejler deres engagement i at levere innovative løsninger, der ikke kun opfylder, men også overstiger forventnin­gerne inden for undervisni­ngsteknolo­gi. Alt i alt handler det om at integrere teknologi på en måde, der kan forbedre undervisni­ngen, samtidig med at man bevarer fokus på kernevaerd­ier.

Hos Epson står vi klar til at rådgive underviser­e om ! "

# anvendelse af teknologi i undervisni­ngen.

 ?? ?? “Et digitalt whiteboard, der både bruges som projektor laerred og tavle, er et godt eksempel på synergi mellem det analoge og digitale. Når projektore­n er slukket, bruges whiteboard som tavle, der er nem at rengøre. Når projektore­n er taendt bliver det til en skaerm, og med en interaktiv pen, åbnes der helt nye muligheder for at interagere med indholdet.”
“Et digitalt whiteboard, der både bruges som projektor laerred og tavle, er et godt eksempel på synergi mellem det analoge og digitale. Når projektore­n er slukket, bruges whiteboard som tavle, der er nem at rengøre. Når projektore­n er taendt bliver det til en skaerm, og med en interaktiv pen, åbnes der helt nye muligheder for at interagere med indholdet.”

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark